Az autóba miért nem kell bukósisak? Miért csak a motorra kötelező autóba miért nem kötelező legalább az első üléseken?
Az autó vezetésnél miért nem kell semmilyen védőfelszerelés, bukósisak semmi nem kell akár meztelenül is vezethetne az ember , pedig a bukósisak megvédené a fejet a ütközésnél kialakult erőktől és súlyos sérülésektől is megvédene de miért nem kötelező az autóban a bukósisak?
Persze a gyenge elektromos kis segédmotoros kerékpárokra már kell bukósisak de autóba nem.
Szerintem felháborító hogy ti bukósisak nélkül vezetek autót ,és csodálkoztok miért haltok meg ha felborultok a kocsival?
Te nem lehetsz ilyen hülye.
Az egész autó maga a "bukósisak"
jó ötlet, eszembe sem jutott volna, ha...
Mint előttem szólta a hozzászóló, hord bukósisakot..aztán meglátod...benne leszel a tévében.
Ööö... Nem.
Már 50km/h sebességnél is teljesen mindegy milyen 'lemezből' van a kocsi, valamennyire össze fog gyűrődni, és ez kell is, hogy ezáltal is csökkenjenek az utasokra ható erők.
Jules Bianchi fején szerinted filléres boltban vett sisakszerű valami volt? A sarkon vette 10 euróért? Megvédte? Nem védte meg.
Tóth Zsolt rali navigátor a zárt autóban halt meg, sisakkal a fején.
Pedig ha jól sejtem azokban az autókban bukókeret is van.
Menjél szépen játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!