Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jogosítványnál miért kell...

A jogosítványnál miért kell műszaki müködéseket is tudni az autóról? Én nem autószerelő akarok lenni hanem csak egy sofőr

Figyelt kérdés

Miért kell tudni az autó működését a műszaki paramétereket kisebb javításokat is ha valaki megy a jogosítványra?

Ez olyan dolog mintha egy nyugdíjasnak az okostelefonak a működését tanítanák azt helyett hogy hogyan kell használni ,kit érdekel az hogy hogyan működik az amit használunk az a Lényeg hogy működjön ha meg elromlik elviszük szakemberhez.

Én nem autószerelő akarok lenni hanem csak egy vezető.

2020. okt. 3. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez általános műveltség. Hogy tudd, egyáltalán mi az, amit vezetsz, hogyan működik az egész szerkezet, és nyilván nem azért kell tudni, hogy fékbetétet cserélj. Én se cserélném ki magamtól.

B kategóriánál egyébiránt nem is kell sokat tudni a műszaki dolgokról. Mikor a C-t, D-t csináltam, fejből rajzoltam le a légfékrendszert, annyira megtaníttatták velünk, meg annyira kellett tudni a műszaki dolgokat, pedig mi se szerelőnek készültünk.

2020. okt. 3. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Ha mégis, s nem tudod felfogni, miért kell, akkor állj a tükör elé, s legalább 1000-szer mond magadnak naponta: "nem akarok jogosítványt, nincs rá szükségem".
2020. okt. 3. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
így is mennyi olyan kocsi van ami kevesebb hengerrel jár mint amennyi van, vagy lassan átlátni a féktárcsán annyira vékony már, vagy amiben sohasem cseréltek olajat.. Mert ilyen jól vannak karbantartva a műszaki érzékkel rendelkező felhasználók által.
2020. okt. 3. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bele ne halj már abba a 2-3 kérdésbe ami lesz a vizsgán,nagyon minimál a műszaki része a könyvben két oldalnál nem nagyon több,ennyit azért kell tudni
2020. okt. 4. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"nem autószerelő akarok lenni"

Nyugodj meg, amennyi műszaki ismeretet elvárnak egy jogosítvánnyal kapcsolatban, az még ahhoz is kevés, hogy segédmunkás legyél egy normális műhelyben.

2020. okt. 4. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!