1 18 éves fiatal sráchoz illik renault kangoo?
az van hogy anyum nekem akarja adni a kocsijat ha meglesz a kocsi de nemkell mitcsináljak
szerintetek is ciki 1 ilyennel megjelenni a haverok/lányok előtt?
am ez 1 1.2 es lomha valami jah és ez a régi kangoo
a 2003 as
Illik vagy nem, én örültem volna ha 1 éve, 18 évesen kaptam volna egy Renault Kangoot, még akkor is ha 2 személyes mert legalább hátra lehet sokat pakolni és lenne mivel elmenni maszekolni 2 év múlva ha meglesz a szakmám.
Ne azzal foglalkozz hogy a többiek mit szólnak, valakinek még kocsija sincs, sok ismerősöm van aki néha-néha megkapja a szülei kocsiját, és kevés ismerősöm van aki saját kocsival jár. Az osztályból senkinek sincs kocsija, a volt osztályomból 2 gyereknek volt, mind a 2 tele volt pénzzel, egyik 1 éven belül a 2. kocsijával rohangált, a másiknak szintén 1 éven belül 3 kocsija volt, úgyhogy elég nagy extra Magyarországon hogy valaki 18 évesen saját kocsival megy.
Fogadd el a kocsit és ne törődj azzal hogy ki mit szól, legfeljebb a haverokhoz nem kocsival mész.
A 2003 amúgy nem régi, nekünk 1998-as évjáratú kocsink van és az se az enyém hanem a szüleimé és én nagyon ritkán vezetem, úgy meg még ritkábban hogy egyedül megyek vele.
Dehogy ciki, ha meg csajozni akarsz vele, akkor nyomj le egy vicces dumát. Nekem is beszólt már egy csaj, mert egy kombi omegám van és, hogy "milyen már az". Válaszom annyi volt, hogy, ha lehajtom a hátsó ülést, olyan mintha franciaágyon dugnék. Nem tudott többet szólni.
A kangoo nagyon is jó gép, haverokkal eljárkálni nyaralni, bulizni. Lazán bemegy 3 rekesz sör+tömény+csomagok.
Éljél b@szod!
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:48-vagyok.
Csak érdekelne melyik paraszt pontozott le azért mert leírtam, hogy nekem ilyen autóm van és nekem megfelel.. Senki semmilyen megjegyzést nem címzett hozzám. Tényleg érdekelne mi a baj a válaszommal!
1 18 éves sráchoz még nem illik, háromhoz, négyhez már igen! Ha megértetted a nyelvi kritikát, az általad feltett kérdésre a választ magad is meg tudod adni!
Ha nem, akkor azon kell gondolkodnod, hogy a 18 éves fiú vagy, akinek az anyukája kocsit fog ajándékozni vagy az az apuka, aki egy korábbi hozzászóló linkje szerint a 18 éves fiának vásárolna teherautót. A nevedet már kivetted, de mi megjegyeztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!