Lehet-e jobb minőségű az audio hangzás?
Suzuki Swift 1.3 gl 1995-ös autómban gyári audio technika van, elől két Pioneer Ts-g1030... Erről annyit tudtam meg, hogy 10 centis,Frekvencia 45-20.000 Hz, 50wattot tud max, de 10 a Névleges... A fejegység is egy Pioneer rádiós magnó... KE-2800b... Na erről még annyit sem találtam.
Elég gyatrán szól, recseg-ropog,ha kicsit hangosítok...
A kérdésem az lenne, hogy pusztán a hangszóró cseréjével jobbá tudom-e tenni a hangzás minőséget?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Tudom, hátra kellene két 20centis hangszóró meg szubláda...
Köszönöm a válaszokat!
Még annyi lenne, hogy használtan megéri fejegységet venni vagy mindenből csak az újat?
Hát, ez is elektronika, szóval ha működik, akkor működik... viszont ritkán árulnak használtan modern fejegységet, mert minek árulnák, hosszú távra veszi az ember, és nem szokás kivenni autóból, ha eladod.
A másik meg, hogy neked van-e kedved a mások által elkoptatott gombokat kezelni. Szerintem hamár ez egy kezelőszerv, amit gyakran fogdosol, akkor örömöt ad, ha új az a valami. Főleg egy nem új autóban. De a te döntésed, csak szerintem annyit nem spórolsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!