Miért szól ennyire mélyen az új hangszóróm?
Van benne magas és közepes hangok kiadására is szolgáló hangszóró?
Mert például nekem olyan hangszóróm van a géphez ami csak a magas hangokat adja ki
Ha csak mély hangszóró van benne akkor mélyen is fog szólni
Szia!
Több mód létezik a hangbeállítások módosítására. Ez hangszórófüggő.
Van olyan hangszóró, amelyen a basszust a hangszórón lévő basszus szabályozóval lehet módosítani, de van olyan is, amelyhez jár egy távirányító (most ilyen az enyém is), és a távirányító segítségével lehet csak állítani a basszust vagy a magas hangokat.
De van olyan is, ahol a hangszóró gyártójának az alkalmazásában lehet ezt megtenni.
Milyen hangszórót vásároltál? (Mi a pontos típusa?)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
A hangszóró: Esperanza USB stereo speakers 2.0 Arco EP119 Manual
Basszustekerő nincs rajta, csak hangerőtekerő, és tvirányító sincs hozzá.
Szerintem mélyhangokról beszélni túlzás ilyen dobozkáknál, amit persze kötelezően hangfalnak neveznek egyesek:
Legyen bár nevetséges.
Lehet olyan effekt, hogy falhoz túl közel van (ami erősíti a mélyeket, de nekem továbbra is furcsa mélyhangokról beszélni, ebben a kontextusban) vagy lehet szó arról is, hogy a problémád valójában ellentétes előjelű, csak nem jól sugároztad le:
— Nem hallasz közép-magas hangokat a dobozkából, mert nincs benne.
Ebben az esetben viszont egészen más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!