Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján vettetek/vesztek...

Mi alapján vettetek/vesztek autót?

Figyelt kérdés

Melyik márkát szeretitek és miért?

Mi alapján választottatok és mire használjátok?

Kort is írjatok.

2020. szept. 27. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az alábbi szűrési feltételek vannak, fontossági sorrendben:

1. ár

2. motor/egyéb műszaki tartalom

3. méret

4. esztétika

5. felszereltség

6. márka

Az ár egyértelműen a legfontosabb, mert hiába tetszik a 20 milliós autó, ha nincs rá pénzem. Utána jön a méret és a motor, mert ezek a közvetlen használhatóságot befolyásolják: fontos hogy autópályán is legyen ereje, és a családnak meg muszáj elférnie benne. Utána jön, hogy legyen szép. Ez abszolút szubjektív és lehet, hogy valakinek teljesen mindegy a kinézet, de nekem fontos. A felszereltségben a "felesleges" kütyük (ülésfűtéstől a gombbal csukódó csomagtartóajtóig) engem annyira nem érdekelnek, mint ahogy a márka sem, tőlem aztán lehet SsangYong is, ha amúgy minden korábbi feltételemnek megfelel, de azért ha ugyanazt kínálja a BMW és a Suzuki, akkor inkább a BMW.

(A fentieknek megfelelő autó amúgy nekem a Kia ProCeed GT lett.)

2020. szept. 28. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
(#11 voltam, 34 éves vagyok)
2020. szept. 28. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindegy milyet veszel a lényeg az, hogy olvass utána, hogy mik a típushibái melyik motorral érdemes megvenni stb.

Nekem például tetszett a Skoda Octavia. Utána néztem, hogy mik a hibái milyen motorral érdemes stb így lett egy 2 ezres CRTDI Skoda Octavia kombi.

2020. szept. 28. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!