Mi alapján vettetek/vesztek autót?
Melyik márkát szeretitek és miért?
Mi alapján választottatok és mire használjátok?
Kort is írjatok.
Nekem az alábbi szűrési feltételek vannak, fontossági sorrendben:
1. ár
2. motor/egyéb műszaki tartalom
3. méret
4. esztétika
5. felszereltség
6. márka
Az ár egyértelműen a legfontosabb, mert hiába tetszik a 20 milliós autó, ha nincs rá pénzem. Utána jön a méret és a motor, mert ezek a közvetlen használhatóságot befolyásolják: fontos hogy autópályán is legyen ereje, és a családnak meg muszáj elférnie benne. Utána jön, hogy legyen szép. Ez abszolút szubjektív és lehet, hogy valakinek teljesen mindegy a kinézet, de nekem fontos. A felszereltségben a "felesleges" kütyük (ülésfűtéstől a gombbal csukódó csomagtartóajtóig) engem annyira nem érdekelnek, mint ahogy a márka sem, tőlem aztán lehet SsangYong is, ha amúgy minden korábbi feltételemnek megfelel, de azért ha ugyanazt kínálja a BMW és a Suzuki, akkor inkább a BMW.
(A fentieknek megfelelő autó amúgy nekem a Kia ProCeed GT lett.)
Mindegy milyet veszel a lényeg az, hogy olvass utána, hogy mik a típushibái melyik motorral érdemes megvenni stb.
Nekem például tetszett a Skoda Octavia. Utána néztem, hogy mik a hibái milyen motorral érdemes stb így lett egy 2 ezres CRTDI Skoda Octavia kombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!