Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján vettetek/vesztek...

Mi alapján vettetek/vesztek autót?

Figyelt kérdés

Melyik márkát szeretitek és miért?

Mi alapján választottatok és mire használjátok?

Kort is írjatok.

2020. szept. 27. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Amire volt pénzem és volt rajta 1 év műszaki.

Swift lett.

Most vagyok 22, azóta megcsináltattam. :)

2020. szept. 27. 23:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ár alapján választok és azt veszem meg, amelyik a legjobb kondícióban van. Ha több befutó is van, akkor kinézet dönt.
2020. szept. 28. 00:01
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Árkategória, megbízhatóság, biztonság, fogyasztás, próbaút alapján jó vezethetőség.

Ford Fiesta lett. A nagyvárosi betontól a madár látta földútig mindenhol járok vele.

Ha legközelebb kocsit választok, tuti benne lesz a szempontok között, hogy viszonylag magas padlós legyen; a Fiesta az, és így a gödrös utak sem jelentenek gondot, de anno ez nem volt szempont, csak a vakszerencse.

Amúgy maximálisan elégedett vagyok vele, ugyanígy döntenék.

2020. szept. 28. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább már csak ár-érték arányt nézek illetve megbízhatóságot. Skodás voltam, de amilyen áron mennek a Skodák tudok venni más márkából újabbat és semmivel sem rosszabbak
2020. szept. 28. 04:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsődleges hogy mi az ami tetszik. Ez alatt a formáját, színét, belterét és műszaki tartalmát is értem.

Másodlagos, hogy van-e rá pénzem. Ha nincs, akkor hiába tetszik, ha nem tudom megvenni.

Harmadlagos, hogy ha használt, milyen állapotban van. Ha tetszik, pénzem is van rá, akkor ez után vizsgálom meg ezt a kérdést. Ha ez is rendben van akkor megveszem. Ha nem, akkor nem. Bár már inkább új autót vennék, a használt visszalépés lenne. A mostani autómat is újonnan vettem.

Eddig Opeljeim voltak. Most Mercedes A200 felé kacsintgatok újonnan, ha a mostaniról lejárt a garancia. Ennél nagyobb autó nekem felesleges. Teljesítményben is elég a 163 lóerő, nem kell nagyobb.

A felhasználási mód nálam 90% autópálya, rendszeres 200 km-es utakkal és 10% városi használat.

36 éves vagyok.

2020. szept. 28. 07:04
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Én eddig csak újat vettem és nem bántam meg.

Hiába mondják hogy egy új autón sokat lehet bukni, de 6 év után kellett akkut bele venni és gumit is cserélni. Addig egy fillért se kellett rákölteni javításra.

2020. szept. 28. 07:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kellett egy hétköznapi autó. Dieselt szerettem volna, Golf 3-ast.

Kerestem a dieseles csoportban egyet, megvettem 20-ért, felújítottam.

2020. szept. 28. 08:16
 8/13 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nem volt konkrét elképzelésem. Használtautó.hu-ra beírtam pár feltételt, kidobott 15 autót és azok közül választottam. 5-10 éves autót akartam, szívó benzinest, inkább nagyobb motorral (min 2L), nem sokat megyek évente, a fogyasztás nem igen érdekel, inkább kevesebb hibalehetőség legyen. Futásteljesítmény max 150 000. Így választottam ki Mazda 6 2.5 benzint 100 000km-el., amit mellesleg a mai napig megcsodálok. Nekem fontos, hogy tetszen is az autó, valakinek ez nem számít. Eddig nem bántam meg, 5 éve van meg.
2020. szept. 28. 08:25
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

"Hiába mondják hogy egy új autón sokat lehet bukni, de 6 év után kellett akkut bele venni és gumit is cserélni."

5-ös vagyok. A mostani autóm az első újonnan vett autóm és én se bántam meg. Ha anyagilag tehetem, ezentúl is csak újat vennék. Nem érdekel az értékvesztés, nem cserélgetem pár évente az autóimat. Új autót sem 2-3 évre, hanem inkább 8-10-re vettem. Viszont én a korábbi használtakkal is szerencsés voltam. Nagyon nem nyúltam mellé. Akku az előzőben 8 éves volt (sok extrával rendelkező CR-dízel), amikor hibátlan állapotban eladtam. Egy új gumiszett nálam is 6-7 évet kibír, évi 25e km futás mellett, téli-nyári szettet külön használva. Kinőttem már abból hogy rendszeresen csikorogtassam a gumikat. Inkább nyugisan közlekedek, egyenletes tempó, tempomat, autópálya, hosszabb utak...

2020. szept. 28. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A nyolcashoz hasonlóan nekem sem volt konkrét keresett típusom.

2 ajtós, kicsi sportautót akartam leginkább szórakozásra és nyaralásra/utazásra, 10 millió volt rá a keret. 4 lehetőségem volt, azokból végül tavaly vettem egy Audi TT-t a legújabb generációból, szinte újként. Nekem nagyon bejött.

27 vagyok.

2020. szept. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!