Mennyivel mész negyvenes táblánál?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 20:48
11/18 A kérdező kommentje:
Az 50-es kerdest toroltette egy troll.
2020. szept. 28. 15:17
13/18 A kérdező kommentje:
Eleg baj az ha szerinted ez nem fontos tema. Fel se fogod hogy eletek mulnak rajta ki hogy iteli meg a helyzetet.
2020. szept. 28. 16:19
14/18 A kérdező kommentje:
Nem azt jelenti a troll, hogy kiír egy olyan kerdest ami teged nem erdekel...
2020. szept. 28. 16:55
15/18 anonim válasza:
Arról nem tehetek, bárúgy is tudod te magad is h trollkodsz, nem néztem de le merném fogadni hogy már írtál ki valami kérdést vagy többet is mára, de normális ember megkérdezné úgy: Betartjátok a sebességhatárokat? Nem megy körbe táblánként.
Örülj neki hogy ez nem lett töröltetve, bár ami késik...
16/18 A kérdező kommentje:
Kulonbozo sebessegek sebesseghatarok egyeseknel kulonbozo megiteles ala esnek. Ha te is vezetnel es igy olyan kerdeshez szolnal hozza amiről van fogalmad, akkor tudnad. Nem veszed eszre hogy mindenki kepes volt normalisam hozzaszolni (mert tudjak, miről van szó) csak te nem...?
2020. szept. 28. 19:24
17/18 anonim válasza:
Aha, igen a kommentek is azt mutatják, hogy nem egy embernek tűnt fel a trollkodás, erről ennyit.
18/18 anonim válasza:
Lakott területen kívül leszoktam lassítani 80ra negyvenes táblánál. Igaz, én Romániában tanultam vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!