Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért büdös a levegő?

O Róbert kérdése:

Miért büdös a levegő?

Figyelt kérdés
Adott egy 2004-es avensis . 2 éve nálam van idáig nem volt semmi bajom vele . Az utóbbi 1 hónapban ha a klimát bekapcsoltam , kellemetlen orrfacsaró szagot árasztott . Elvittem ózonos klima tisztításra . A problémám a klimával megoldodott , viszont most az üresen bejövő levegő ès a fűtést amikor bekapcsolom akkor nyomja azt az úgymond bűzt. Szűrő 9000km-el ezelőtt volt cserélve . 10-nél szoktam cserélni de van egy olyan tippem hogy nem azzal lesz a gond . A szagot kb nagyon erős porszagnak és állot vízhez tudnám hasonlítani . Szerelő most nem tudja elvállani a baba meg bármikor jöhet és ilyen szagok melett félek hogy nem tenne jót a kis tüdejének.

2020. szept. 25. 22:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kitisztítottam azt a részt ahol a levegő beáramlik , az ablaktörlők alatt .. cseréltem benne pollenszűrőt is és még mindig jön ez az átkozott szag .
2020. okt. 1. 06:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy beázik valahol a kocsi? és nem a fűtésből jön hanem a szőnyegből? Bár úgy akkor is lenne szag ha reggel kinyitod a kocsit.
2020. okt. 1. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem ázik sehol , erre is gondoltam már , de minden száraz bellül , még a kesztyűtartó mögött is megnéztem . Tényleg már kezd elszomorítani ez az egész
2020. okt. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!