Mit csináljak az autómmal, ha büdös levegőt fúj be az utastérbe?
Ha bekapcsolom a ventilátort, lehet az hideg vagy meleg, nagyon büdös levegőt fúj be. A kocsi volt már ózonos tisztításon, kipróbáltam 2 féle klíma bombát és valami habot is fújtak be a szellőzőnyílásokba, de nem segített semmit, ez a szag újra előjött?
Mennyire lenne nehéz szétszedni az egész szellőzőrendszert és kimosni? Egy autószerelőnél egy ilyen mutatvány mennyibe kerülne?
Audi A4 2006
Nem a klíma miatt van. A klíma tisztítás, meg a szellőzőrendszer tisztítás két különböző dolog.
Én télen vittem a kocsit olajcserére, és akkor kértem a rendszer tisztítását, mert amikor fűtöttem nagyon büdös gombás levegőt fújt.
Akkor kitisztították, el is tűnt a szag. Most tavasszal a klímát is tisztíttattam, mert az nem klímatisztítás volt (rákérdeztem a szerelőnél)
A Homasitában vettem klímarendszer tisztítót..ehhez a szpéhez még tartozott egy félméteres csövecske is. nosza befújtam mindenhová, ahol levegő áramolhatott...ha hideg, ha meleg.
Fontos, hogy belső keringetésen is járjon pár percet a ventillátor, aztán a külső szíváskor is fújtam mindenhová.
Megszűnt a szag. ez fél óra szöszmötölés. havonta-kéthavonta ismételem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!