Mitől húz félre a kormány fékezésnél?
Figyelt kérdés
Amióta megvettem a kocsit, picit oldalra ment egyenesen, re nem volt vészes. A héten cserélték a gömbcsuklót, utána másnap elvittem futóműbeállítasra a kocsit. Azóta egsenesen megy rendesen, viszont fékezésnél félrehúz. A gumikat ma kicseréltettem, mert nagyon ramatyok voltak (rázott a kocsi is már tőle), átrakattam a télit, de ezzel is ugyanúgy csinalja. Ha benyomom a feket latszik, jpgy a kormány balra tart, ha leveszem a fékről a lábam, akkor visszamegy.
Apum azt mondta, a fék lehet beakadva vavy ilyesmi, próbálgattam össze-vissza, de változatlan.
Ezzel mit lehet még csinálni?
2020. szept. 25. 19:57
1/7 anonim válasza:
Mindent megnézett a szerelő csak a fékek állapotát nem? Az azért erős nekem egy kicsit. Ez alapból fékbetét csere, de lehet hogy a tárcsák is cserések. Nem játék, hidd el jobb ha egy autó nem indul mint ha nem tud megállni.
2/7 A kérdező kommentje:
de a szerelő előtt jó volt, sőt utána is, mondta volna, ha cserélni kell, mert alapból vezerműcserére vittemm, de mondta a gombcsuklo is cserés
2020. szept. 25. 20:05
3/7 anonim válasza:
"Ezzel mit lehet még csinálni?"
Kicserélni
4/7 anonim válasza:
Lekell venni a kereket és megnézni hogy milyen állapotban vannak, de lehet már mindent cserélni kell benne. Betétet és tárcsát is.
5/7 A kérdező kommentje:
A mostani gumik, amik rajta vannak, azok újak, tavaly mentem vele csak télen. A felni az valóban régi. De akkor eddig miért nem csinálta ezt?
2020. szept. 25. 20:11
6/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolgod igazából, elviszed a szerelőhöz, elmondod mi a probléma és rá fog jönni így, vagy úgy hogy mi a gond. Lehet fékbetét, féktárcsa, fékcsövek, ABS. A leggyakoribb az hogy a fékbetétek nem egyenletesen koptak, de lehet a nyereg a hibás, a munkahenger, ezer dolog.
7/7 anonim válasza:
De lehet a főfékhengernél dugulás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!