Hirtelen fékezésnél rángat a fékpedál, és kicsit a kormány is beráz, mi okozhatja?
Én féktárcsa kopásra gondolok. Nemrég cseréltem fékbetéteket, a régiek már totál el voltak kopva. Nem sokkal a csere után vettem észre ezt a fékpedál rángatást, főleg olyankor, ha nagyobb sebességnél, hirtelen lefékezem.
Vagy mitől lehet még ez a hiba, hogy fékezésnél ráz a fékpedál?
Üdv a XXI. században.
Úgy tűnik korszerű autót csak korszerű embernek szabad a kezébe adni.
Mondom hogy értelmes autót csak értelmes embernek szabad...
Nem érti a szarkazmust, és ha egy válasz nem szó szerint szájbarágós, nem érti.
El sem merem képzelni, hogy a közlekedési szabályok logikájából mennyit ért.
Mentális állapotm felméréshez is kötném a jogosítvány megszerzését, akkor az ilyenek nem kaphatnának.
Bocs, elfelejtettem odaírni, THALIA, de nincs ABS benne.
Más okozza a hibát, de mi?
Aha, ABS nélküli Thalia...
Szerintem a Thalia már az után jött ki, hogy az ABS kötelező lett.
Szerviz majd megmondja.
Thaliaban tényleg opcionális volt az ABS, lengyel wikipedia-ról google fordítózva (nyugat-európai piacon nem volt)
“A jármű alapfelszerelése tartalmazza vezető és utas légzsák és a vezető ülés magasságának beállítása. A felszereléstől függően a jármű opcionálisan felszerelhető hidraulikus csomagolásban, légkondicionálás, légkondicionálás, légkondicionálás, légkondicionálás, légkondicionáló csillárok, ködlámpa, központi zár, riasztó, ABS rendszer.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!