Fékezéskor raz a kormány?!
Sziasztok kb 2 hónapja cserélték komplett fektarcsakat fékbetéteteket az automon de egyre jobban es durvabban ráz.
Mitől lehet?
Először leszedni megnézni hogy látszik e valami rajta, aztán megtakarítani fémtisztára mindent és vissza rakni.
Persze közben a többi részt is megnézni, úgymint a csapágyakat , lengéscsillapítókat , rugókat , rugó rögzítést.
Ha nem javul akkor ott szar anyagból van valami .
Lehet akkor újat kellene venni mindenből.
Na ez engem is érdekel!
Nekem is csinálja, de csak ha nagy sebességről intenzíven fékezek. Városi használatnál egyáltalán nem érezni belőle semmit. Rosszabb nekem évek múltával sem lett. Szerelőmnek többször jeleztem a dolgot, átnézte, de semmi rendellenességet nem látott, ami indokolná. Gumi, felni is rendben van, téli, nyári szettel is csinálja. Így együtt élek a dologgal, de azért kicsit zavar.
Mikor cserélve lett TRW tárcsa + betétek elöl-hátul cserélve lettek. Szerintem nem gagyi minőség, nem is a legolcsóbb.
4. Ezt a hülyeséget honnan vetted?
Akkor így kellene kiadni az új autókat is, mert azokon is új tárcsa van rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!