Audi 1 millióért?
Sziasztok.
Audi A4 1 millió alatt jó választás?
Úgyértem, hogy 1 millióból minden jöjjön ki neki (talán még egy mélyláda is 😅)
Persze minnél fiatalabb annál jobb.
1.9 TDI 110 lovasokra gondolok, vagy esetleg 1.8T, esetleg 2.0 benzin.
Éves szinten kb 600 Ezer forint körül tudnék rá költeni, ebben benne van a belső utastér felújítás (új műszerfal burkolat, ajtó fogantyú nemtudom hogyan kell mondani 😅)
Ezekre már számítok is, mert tudom milyenek vannak a piacon.
Éves szinten az a 600-700 ezer forint mennyire elegendő az audihoz? Persze ebbe az üzemanyagot nem kalkuláltam bele. Első autó egyébként, apám miatt audi hívő vagyok, és jólenne nem csak az utakon megnézni őket, hanem vezetni is.
Miért akar mindenki ilyen egymilliós kotla szar lefosott Audikba, BMW-kbe, Mercikbe ülni? :D
És mondjátok itt hogy "JAa hát Audira azért illik költeni, mégiscsak Audi".
Emberek... Különböztessük meg a 40 milliós Audit a 800 ezrestől...Nem gond ha éves szinten 600 ezret kell rákölteni? Akkor várj még egy évet. Amit nem költesz rá, tedd félre. Meg dobjál hozzá még egy 400 ezret. Máris a 2 milliós kategóriában matathatsz. Ami nem mondom hogy jó. Ugyanolyan lelakott fostalicskák, amit a hülyegyerekek kormoltatnak mindenhol, mert az hiszik megy a 120 ló. De mégiscsak egy fokkal jobb...
Ezeket az Audikat engedjétek már el... Cigányok járnak ilyennel, meg a legcsóróbb emberek, akik úgy gondolják, hogy meg kell mutatni, hogy bizony van pénz a márkára. Illetve a frissjogsis 18 évesek, akik 3 hónap nyárimelóból nagynehezen meg tudják venni. Mer tóóóni akarja az Audit. Németprémiumot hajtok köcsög... Ja. 20 éveset :D
Mindenki más aki normális, kerüli ezeket a hitvány szarokat.
Mondom ezt úgy, mint szintén németautó tulaj.
Kedves utolsó, golfot sem fogok venni. Az is szar? Ugyanolyan német.
Kitettem már pár kérdést ez ügyben, kérdeztem 6-os mazdát, passat-ot, audit, golfot de bárhol kérdeztem, egy rendes választ sem adtak, kivéve itt az audira, na most akkor mivan?
Mindenki szerint szar minden...
Mellesleg a golfba, seatba, passatba, audiba, borába stb ugyanolyan motor van...
Azért nézzek más autót mert "cigányok járnak vele"? Elhiheted fél éven belül az a cigányautó a dupláját fogja érni nálam. De ha ennyire okos vagy akkor mondj jókat amik fiatalosak, dinamikusak, megbízhatóak.
Fatalosból van pár.. alfa, audi, bmw, mazda.. kb ennyi is
Veszek egy 15 éves ford focus, renault megane-t az mivel lenne jobb?
Azért a 31-es nem ír alaptalan dolgokat...
Azért célravezetőbb 15 éves fordot/renaultot venni, mert ott olcsón veszel olcsó autót, míg egy 15 éves Audi esetében olcsón veszel drága autót. Ez a fenntartásnál játszik, amit a telepi hülyegyerekek általában elfelejtenek.
VISZONT!
Ha neked van 600 ezred évente fenntartásra, akkor kis túlzással kb. bármilyen Audit megvehetsz, ami tetszik és amelyik viszonylag jó állapotban van, illetve nem szorul mondjuk motor/váltócserére (vagy hasonló kiadású szervizre). Ennyiből egy jó állapotban lévő első generációs R8-at is fenn lehet tartani, amennyiben nem romlik el rajta semmi komoly (üzemanyagon kívül biztosítást sem számolva).
Viszont én is várnék egy kicsit és nem 1 milla körül vennék, hanem akkor már 2-3. Ott már lesz jobb lehetőséged és nem csak kompromisszumokkal teli csirkeólokból tudsz válogatni.
Nekem Audim van, de személy szerint én 5 alatt nem vennék.
Hogy fogja a cigányautó a dupláját érni nálad? Úgy, hogy ráköltöd az autó piaci értékét? :D Az ám nem épül be a piaci értékbe :)
Imádom, amikor dinamikus autóról van szó, és az 1.9 túrósdiós jön szóba. Meg a háromhuszdé. Annyira dinamikusak mint az új Vitara :D.
Nem. Nem dinamikus. Hidd el. Egyszer ülj be egy normális, de tökátlagos autóba. Egy nem százötvenéves Ford Mondeoba. Egy Passatba. Egy nem RS Octaviába. Egy tökömtudja. Tényleg. Suzuki Vitara. Bármi. Ma már a 150-200 lóerő az átlagos teljesítménynek mondható. Azt ülj vissza a 20 éves 1.9 TDI Audiba. Rájössz, hogy amit dinamikusnak hiszel, az lomhább mint bármilyen mai tökátlagos autó.
Annyira dinamikusak ezek az autók, hogy letolnak (mert ezek letolnak), aztán 3 másodperces padlógáz előnyből nem tudnak megelőzni. Ezeknek az autóknak nagyon csúnya kupot fel lehet ám verni egy tök átlagos kocsival :D. Szóval légyszi.. .Ezt a 1.9 TDI dinamikus dolgot azt ne hidd el annyira, mint amennyire ezt a tulajdonosok terjesztik.
0-100 az 11 másodperc. Marha dinamikus... Maga a sportgép :D.
A dinamikus nem itt kezdődik...
Annyiban igazatok van a dízellel kapcsolatban, hogy énis szeretnék majd idővel sportkipufogót (nem menőzésből, szimplán meghallottam és leolvadtam) pont H astrán volt.
De ha ez sem jó akkor nentudom mit csináljak.. itt délkeleten mindenki 500 ért vesz autót, unokatesóm 600-ért audit, mégsem cigány. Felénk az 500 sokkal több mint Pesten az 1 millió. Persze az autók ugyanolyan árúak
Sportkipufogó H astrán, meghallottad és leolvadtál. Atyavilág :D Attó ltartok te még életedben nem hallottál akkor szépen szóló autót. Se nem ültél még dinamikusban.
Elárulok egy titkon. Sornégy 140 ló felett is léteznek kocsik :D. Nem mondom hogy azt kell venni. De fejezd már be itt az ömlenglést légyszi. A dinamikusságról, meg a kipufogóhangról. Az nem ez a szint amit te akarsz. Mintha egy konyhafőnök VIP-ben arról beszélnének, hogy milyen mesteri alkotás a mekis sültburgonya.
Nekem Audi A4 B6-osom van. 950 ezer forintért vettük fél éve. Lassan a 20.évét tölti de a laikusok közül, kívülről senki meg nem mondaná hány éves (fiatalabbnak nézik jócskán). 2.0 benzinmotor dübörög benne :) aminek alapvetően nincs sok baja, csak csípi az olajat (erre érdemes figyelni azért). Rozsdával abszolút semmi baj. A beltér...hát igen...na az kicsit öregíti. A gombok gumi felülete lekopik idővel (ezt lehet orvosolni fillérekből).
Rengeteg kényelmi extrával fel van szerelve, ami kortárs alsóbb kategóriákban még nem volt opció. Végig márkaszervízben szervizelték (ezt lekértük MÁRKASZERVÍZTŐL).
De azért az idő dolgozik, bármi elromolhat. Én azt ajánlom lépj be autós csoportokba. Nézz ki egy autót ami tetszik. És azt vedd meg, amire nem sajnálod kiadni a pénzt ha hirtelen vmi úgy adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!