Audi 1 millióért?
Sziasztok.
Audi A4 1 millió alatt jó választás?
Úgyértem, hogy 1 millióból minden jöjjön ki neki (talán még egy mélyláda is 😅)
Persze minnél fiatalabb annál jobb.
1.9 TDI 110 lovasokra gondolok, vagy esetleg 1.8T, esetleg 2.0 benzin.
Éves szinten kb 600 Ezer forint körül tudnék rá költeni, ebben benne van a belső utastér felújítás (új műszerfal burkolat, ajtó fogantyú nemtudom hogyan kell mondani 😅)
Ezekre már számítok is, mert tudom milyenek vannak a piacon.
Éves szinten az a 600-700 ezer forint mennyire elegendő az audihoz? Persze ebbe az üzemanyagot nem kalkuláltam bele. Első autó egyébként, apám miatt audi hívő vagyok, és jólenne nem csak az utakon megnézni őket, hanem vezetni is.
#19 Hát ha annyira nem nagy pénz, miért 1 millió a keret?
Oké Audi az Audi, de akkor sem kell majd évi 300 ezret szervizre költeni, hacsak nem valami szemetet veszel.
21-es, nem tudom igazából, úgy voltam vele, hogy 1 millión belül szeretnék autót venni, amivel hosszabb távra lehet tervezni, pár éven belül gyerkőcöt szeretnénk, és az Audit családi autónak is el tudnám képzelni.
Egyébként milyen évjáratú jöhet szóba?
Figyelj, nem szeretnélek megbántani, de mielőtt itt a gyakorin ilyen kérdéseket teszel fel, kicsit járj utána. Értem, kíváncsi vagy, érdekel mások véleménye, ez tiszta sor. De ha már ilyen autót nézel és ennyire költeni szeretnél rá(ergo nézed valamibe az autót) akkor a teljesímény-nyomaték adatokat csak megtalálod :D Továbbá..sima TDI(adagolós) viszonylag régi konstrukció, ez már eléggé megy ki a "divatból". A PD az adagolóst követte tudtommal a konszerneknél. Mivel az az újabb, így nyilván abból van több. Ehhez is csak egy kis utánajárás kellene.
Visszakanyarodva a témához. A B5ös A4ből egy fajta PD motor volt, a 116lóerős AJM/ATJ kódos ha minden igaz. Én kicsit félnék ettől a korai PD motortól, viszont nagyon sok jót mondanak róla. Az biztos, hogy jobb, mint a 2.0 PD motorok. A PD elemek miatt ebbe én biztos nem raknék akármilyen kannás gázolajat, az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!