Tényleg a legdrágább a BMW alkatrész?
Figyelt kérdés
Ez igaz?2020. szept. 22. 23:18
3/13 anonim válasza:
Nem, már házon belül is RR hez drágább minden :D
Amúgy ha amolyan általános alkatrészeket nézünk, általában a Merci szoktak legdrágábban mérni.
4/13 anonim válasza:
Szinte csak a német autókhoz a legdrágább minden.
5/13 anonim válasza:
Ez egy elég nagy általánosítás... Csak így márkára levetítve. De akkor vizsgáljuk így
Ne mondjátok nekem, hogy egy adott BMW alkatrész drágább, mint ugyan az egy Ferrariba, Maseratiba, Aston Martinba, tökmindegy... Nem. Ez hülyeség.
Meg nincs ilyen. Hogy melyik márka alkatrészei a drágábbak. Ezek nem is összehasonlíthatók.
6/13 anonim válasza:
Szerintem egy RR-hoz vagy Bugattihoz sokkal drágább bármi, legyen szó féltengelycsuklóról, vagy egy egyszerű olajleeresztő csavarról.
7/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Persze egy Suzuki alkatrésszel ne is hasonlítsd össze, de egy Audihoz vagy Mercihez képest nagyjából egyforma. Bár láttam már olyan alakatrészt Mercihez, hogy az utángyártott drágább volt mint a gyári.
8/13 anonim válasza:
AZért nem kellene annyira elmenni, mert a kérdés az az átlag ember utcai autójáról szól.
Ott pedig nagyon elől vannak a drágaságban.
9/13 anonim válasza:
#8 Én nem mondanám, hogy a BMW egy átlagmagyar autója, a szétrúgott E46 és társai meg nem is igazán BMW-k már.
10/13 anonim válasza:
De a Bugatti se meg az RR sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!