Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam az autóm egy hét...

Eladtam az autóm egy hét múlva hív a tulaj hogy rossz az elektromosság és hogy vegyem vissza,ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 17:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem kell tenned és ne is tegyél semmit. Viszont egy jó tanács máskorra, tesóknak nem adunk el autót és nem is veszünk tőlük.
2020. szept. 18. 18:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek a választ
2020. szept. 18. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Éppen valami ilyen utcába készülnek bevinni téged:

https://www.youtube.com/watch?v=z9FhBnbgYm8

"... megát a ótó, trélért kellett hívni".

2020. szept. 18. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki hogy nyugodtan jelentsen fel ha annyira zavarja őt a dolog de sokra nem fog vele menni.

Egyrészt öreg autó azoknak már ezer hibájuk lehet akár 1 nap múlva is előjöhet bármi. Aztán rejtett hibákért felelősséget te nem vállalsz és pont. A másik az hogy kitudja ő mit buherált rajta és mit cseszett el amit most rád akar kenni.

Eleve ha feljelentés lesz ebből kivizsgálják a helyzetet, lesz egy kihallgatás, megnézik az adásvételit és mérlegelik hogy mi lett beleírva amiről te is tudtál és közölted vele és le van dokumentálva és ő ezt elfogadta, és ennek ismeretében vette meg akkor már nem tehet semmit, ő vállalta így járt.

A másik a rejtett hibákra amikről te sem tudsz mert nem jött elő azokra nem vállalhatsz felelősséget, ahogyan arra sem ami később jön elő akár kontakt hiba miatt, akár mert elfárad egy relé, vagy behal a fesz. szabályzó stb.... Bíróság előtt alaposan átnéznek mindent és az autót is elvitetik egy teljesen független műhelybe ahol azért megtudják vizsgálni miféle gányolások voltak benne vagy az a hiba olyan hogy bármikor előjöhet és pont akkor jött elő amikor az új tulajnál volt már az autó, ez pech semmi más. Ha ilyesmi derül ki akkor nem is fog bíróságra kerülni a dolog.

2020. szept. 18. 22:13
 15/17 veterán vas ***** válasza:
100%
Ha még egyszer jelentkezik, nem kell felháborodni,és nem kell mérgelődni! Mosolyogva közöld vele, vagy most azonnal abbahagyja, vagy hívod a rendőrséget.
2020. szept. 18. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
nem veszed vissza
2020. szept. 19. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is eladtam 35e-ért egy régi golfot amiért a buz* cigány nagy nehezen 25-öt fizetett, majd szórakozott velem hogy forralja a vizet stb és nem fizet többet. Jól tudtam hogy semmi gond az autóval csak a helyet foglalta nálam. Jobb az ilyenektől szabadulni, meszeld le.
2020. nov. 2. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!