W221 2006 Mercedes S osztállyal az a problémám hogy a vezető oldali ablakon kívűl egyik ablak sem megy le.Találkozott már valaki ilyennel?
Azért 2 hetet csak kibírsz még anélkül, hogy le tudd engedni az ablakokat a vezetőoldalin kívül. Aztán szervizbe ránéznek.
Valszeg elektronikai probléma amúgy. Ami a biztosítékot illeti, én nem hiszem, hogy külön biztosítékon vagy mind a 4 ablak. Megnézheted, de nagy esélyt nem adok neki, hogy az lesz a ludas.
Én a helyedben felmennék mbworld.com-ra, ott tájékozódnék.
Én is biztosítákra tippelek.
Esetleg a kapcsolótáblában kontakt- vagy csatlakozóhiba, értem ezalatt hogy mind a négy kapcsoló egy modemben van szóval így: [link]
Kétlem hogy egyszerre sérültek volna a három ablaknál a kábelok vagy az állítómotorok.
Ti azt hiszitek, hogy a 4 ablaknak van külön-külön biztosítéka? Hol éltek ti? A 80as években?
Nincs biztosítékolva. Minden ajtónak saját vezérlő modulja van.
3-as vagyok. Elírtam
"Nem hiszem, hogy külön biztosítékon VAN mind a 4 ablak.
De látom az utolsó is egyetért velem :D. Nincs minden elektromos funkciónak külön biztosítéka. Mert akkor egy S mercinek az egész csomagtartója biztosítéktábla lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!