Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot javasoltok?

Milyen autot javasoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon felek a vezetestol, meg sosem probaltam. Most fogok belevagni a jogsi megszerzesebe. Tudom, majd megtanitanak biztosan mindenre, stb... :) De egy bena nonek milyen autot javasolnatok, amivel talan konnyebb parkolni? Gondolom, egy kisebb autoval konnyebb. Nem vagyok otthon auto temaban, sosem erdekelt, de olyan helyre koltoztunk, ahol joval konnyebb lenne az eletem jogositvannyal, szoval muszaj lesz legalabb megprobalnom!
2020. szept. 13. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb szerezd meg a jogsit, akkor már legalább az oktatóautót kiismered, utána könnyebb lesz kitalálni, hogy mik is az igényeid.
2020. szept. 13. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ma már mindegyik autóban van radar. Parkolásnál az a legnagyobb gond, hogy nem látod, hol van a kocsi vége. Régi, szögletes szedánokkal sokkal könnyebb parkolni, mint egy íves csapotthátúval.
2020. szept. 13. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Erre érdemes visszatérni akkor, ha már meglesz a jogsid, de akkor a leírtakból kiindulva olyan autót, amin van:

- automata váltó

- parkolóradar

- tolatókamera

2020. szept. 13. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyjából mindegy mit veszel. Automataváltót gondold meg; városban kényelmesebb jóval.

Tolatóradar utólag beépíthető (20 ezer forint, így mindegy, hogy van-e alapból benne. Ha szeretnél a kocsi elejére is lehet radart beszerelni.

Tolatókamera jó ha van, de nem létszükség. A radar bőven elég.

2020. szept. 13. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Érezni ott azt, hogy hol az autód vége. A tükör ami inkább csal, de az mindegyikben. Külsőben távolinak tűnnek a dolgok, a belsőben meg közelinek.

A mai autókat már tankszerűre tervezik, tele holttérrel, kicsi ablakfelületekkel... Gondolják, ott a parkradar, tetesd bele extraként.

Én pl. az SX4-re haragszom nagyon, az eleje nagyon ótvarul van megoldva. A-B oszlop egymás után, nettó hülyeség, úgy kell nézni a gyalogosokat, meg kocsikat benne mint egy kataton beteg...

2020. szept. 13. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

5!

Az nem B oszlop.

2020. szept. 14. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Felül egy eredője van, de lefelé szétágazik, úgyhogy igen A oszlop. Attól még hülye megoldás.
2020. szept. 14. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!