Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van 1 millió forintom. Milyen...

Van 1 millió forintom. Milyen autót javasoltok venni, hogy ne mind az 1 millió menjen el csak autóra?

Figyelt kérdés

Szeretném megvenni életem elsö autóját. Ford Focus, Peugeot 308, Kia Ceed van a listámon. Ezek amik tetszenek és beleférnek a budgetembe. Persze nem mind az 1 milliót verném el autóra, inkább 6-700 ezret, a többit félretenném szervizpénznek.

Feltétel: 1.6-os diesel motor, tempomat és esöszenzor.

Sokat mennék vele Linz-Györ-Budapest-Siófok távon.

Honda Civiccel az a bajom, hogy tul nagy motorok vannak benne, igyaz osztrák biztositás is több lenne. :(

Mi a véleményetek a 3 kiszemeltemröl? Felejtösek? Fordot nagyon dicsérik, a Peugeot fronton nagy viták folynak, hogy jo-e vagy sem. A Kiákbol meg kevés a jol felszeretlt autó. :(

2020. júl. 24. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Ennyiért még mindig a VAG féle 1.9 TDI az egyik legjobb, fura, hogy fel sem került a listára
2020. júl. 24. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
1.9 TDI vel van a bajom. Túl nagy a motor, így a biztosítás 30-40 euróval több lenne. Azt a pénzt inkább parkolóházba forgatnám.
2020. júl. 24. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Éves 30-40 eur-n problémázol vagy más időtávra a plusz?

Ilyen távolsági utazásra megéri a nagyobb motor a haladás miatt.

2020. júl. 24. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Havi 30-40€...

Tudom, hogy jobb a nagyobb motor, de kezdésnek szerintem teljesen jó lesz az 1,6 TDCI/HDI vagy TDI. Kis kasznit 130-ig csak felgyorsít.

Nyugodt ember vagyok, szóval 110-130-as tempóval halodok az autópályán.

2020. júl. 24. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Havi 30-40€? :O Hol van ez helyileg? Nekem 2 autóm van, az egyik szívó 1.6 benzin, a másik 1.9TDI, 6 ezer Forint eltérés van közöttük a biztosítási árban. Éves szinten.
2020. júl. 24. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Írtam, Ausztriában. Kissé drága buli abban az országban autót tartani...
2020. júl. 25. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!