Napi kétszer 140 kilométer autópályás ingázásra milyen autót javasoltok kétmillió forintért?
Vannak elképzeléseim, értek is az autókhoz. Mégis érdekel a véleményetek, ötletadónak, hogy Ti mit vennétek kétmillióért, napi 280 kilométer ingázásra?
Jöhet benzines, dízel, szedán, kombi, ötajtós is.
Aki nem ingázna ennyit, az inkább ne válaszoljon. :)
Azt vedd ami neked tetszik és jó állapotban van.
Ha itt mindenki leirná hogy ő mit szeretne, azzal se lennél előrébb.
Én például nem tudnám úgy megvenni bármilyen autót hogy más mondja meg mi a jó.
Én 230 km-re ingáztam 8 éven át. Igaz, nem minden nap, hanem csak hétfőn hajnalban és pénteken délután tettem meg ezt az utat. Erre 2012-ben egy akkor 6 éves 1.7cdti H Astrát vettem, 1,42M-ért. Nem bántam meg, kiszolgált, soha nem hagyott az út szélén, 2-2,5 óra ücsörgés után sem éreztem kényelmetlennek. Persze azóta elszaladt az idő, ma már jobb autók is vannak.
Szóval ebben a 2 milliós árkategóriában most is valami dízel J Astrát vagy hasonlót vennék.
Amúgy egy 200 fős cégnél dolgoztam. Jó is lett volna ha a cégnél minden alkalmazott, beleértve a portást és a takarítókat is kaptak volna egy-egy autót saját használatra. Sajnos én sem vezérigazgató, hanem egyszerű alkalmazott voltam. Örültünk, hogy fizetést kaptunk időben, minden hónapban.
Ja most látom hogy két millióért.
Akkor is valami újat, mert még mindig jobban elmegy 7-8 évet mint egy régi dízel, még ha többet is eszik. Hetes és nyolcas voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!