Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen igényesebb autót...

Milyen igényesebb autót ajánlanátok nyugodt szívvel, ilyen paraméterekkel?

Figyelt kérdés

- megbízható

- kényelmes és tágas

- minőségi összeszerelés és belső tér (vajbőr vagy félbőr, bőrkormány, nem kopogós műanyag műszerfal és kárpitok)

- szedán vagy lépcsőshátú (ötajtós de nem hatchback)

- erős max. 7-8 l/100 km átlag étvágyú dízelmotor, vagy ezzel egyenértékű benzines

- közutálatnak nem örvendő, nem "némá, a köcsög maffiás" márkákból

Szerintem nagyon kevés modell maradt, lehet hogy egy sincs ilyen... mert vagy szép, vagy kényelmes, vagy megbízható, vagy jól fogyaszt, de hogy legalább 4-5 paraméter együtt legyen, na az nincs.

A cél A-B távolság minél kényelmesebb és gyors megtétele, de nem pályán, amolyan "suhanósan", csendben.

Jelenlegi autónkba már nem szeretek egyáltalán beülni, és 30 km után szinte fáradtan, fülcsengősen szállok ki belőle, funkcióját nem teljesen látja el, egy puritán közlekedőedény csak... Természetesen megbecsülöm, mert nem busszal meg retkes vonattal kell járnom, de szeretnék később egy jobbat. Csak nem találok olyat amire ne lenne panasz.

2020. szept. 10. 08:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És igen, a Kia Stinger nagyon ott van (csak ne lenne ez is ez a komor fekete), csak épp nem az én pénztárcámnak való.
2020. szept. 10. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a kopogós műanyag iszonyt. 15 éve ugyanaz az autóm van, az életben nem kopogtattam a műszerfalat :D
2020. szept. 10. 15:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Találtam egy olyan modellt, amiről úgy gondolom, hogy igen, ilyesmit szeretnék:

[link]

De itt is turpisság van, mert a családban lévő - nem a miénk - autó kerül ennyibe, nem egy anno 12-13 milliós kocsi.

De érdekelne, konkrétan ennek a modellnek mi a baja hogy csak ennyibe kerül? Papíron hihetetlen fogyasztás, erősnek tűnik az 1.6-hoz képest, persze ez már nem PSA, így nem sok a bizodalmam felé.

2020. szept. 10. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
2020. szept. 10. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:
2020. szept. 10. 16:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaidat, megfogadom. Majd szóljál ha tudod a tuti lottószámokat, és máris indulok és mindkét Mercit megveszem. Egyet neked ajándékba.
2020. szept. 10. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Megfogod vele a tuttit. Én mindig új autót veszek. Igaz 3x drágábban és csak suzuki. Biztosan remek autót adnak az új árának 15%-ért. Legyen vele szerencséd. A 6 éves suzukimnak végig van pecsételva márkaszervizben a szervizkönyve. Ennek?
2020. szept. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!