Új lemezfelni szettet szeretnék vásárolni az autómra, mivel a mostani már 10 éves és eléggé megviselt. Milyen paramétereket kell figyelembe venni vásárláskor?
Az a helyzet hogy nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, 2 éve van jogsim és autóm is, egy mezei VW Polo MK4. Próbáltam neten keresgélni, de arra a konkrét kérdésre hogy honnan tudom hogy melyik jó az én autómra nem kaptam választ. Természetesen a kerékcsavarok számának egyezését még én is meg tudom állapítani, valamint jelenleg 185/65/R15 gumik vannak rajta, gondolom akkor a felni is 15 colos kell hogy legyen. A téli időszak beköszönte előtt szeretnék teljesen új gumi + felni szettet vásárolni, viszont nem akarom hogy az legyen, hogy beviszem a gumishoz a gumikat meg a felniket külön, aztán kiderül hogy nem mennek egymásra, esetleg az autóra sem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Megnézed a gyári felnid adatait és olyat veszel...
Egyébként:
Átmérő
Szélesség
Lyukosztás (lyukak száma és osztókör átmérője)
Középfurat átmérő
ET szám
Mi baja lenne annak 10 évesen. Az enyém 16 éves és semmi baja.
Szerintem meg takarítsd le minden rozsdát róla és legfeljebb lefújod sprével és kész.
"Beviszem a gumishoz külön a gumikat meg a felniket...nem mennek egymásra"
Semmit ne vigyél, csak az autót!
Jónapot kívánok erre az autóra kellene nekem 4 komplett új kerék. Mennyibe kerül, és mikorra van kész?
Ezt eljátszod pár helyen. Ahol a legjobb az ár és a legrövidebb a vállalási idő ott megrendeled.
Adsz egy telefonszámot, amikor kész, odagurulsz, és negyedóra alatt fölrakják.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!