Puha fék, előbb egy légtelenítés, vagy egyből ABS kocka csere? (képpel)
2006os Swift, most már feltűnő a fék puhasága, nem tudom, hogy vigyem a szokásos szervízbe légteleníttetni, az egyéb szervizzel összekötve, vagy egyből vigyem el egy kocka cserélő céghez, aki 5 év garit vállal rá?
Az utóbbi 50.000
A kocka így néz ki, nem száraz, de nem tudom milyennek kell lennie.
A légtelenítés nem kerül semmibe , először azt kell megcsinálni.
Majd ráérsz utána a többit.
Képen semmi olyan nem látszik ami probléma lenne.
Ha puha a fék kezdetben légtelenítés, de ha egyszer levegősödik a rendszer akkor később is fog ameddig nincs kiderítve hogy miért, és nincs megszüntetve a hiba. Lehet egy munkahenger adta meg magát és engedi a fékfolyadékot ezáltal levegő kerül bele. Lehet egyik cső repedt meg, lehet valamelyik tömítés köszönt el éppen. Előfordul.
Vidd szervizbe ha pumpálás alatt sem keményedik fel a fék akkor el ne indulj az autóval hanem vitesd oda, vagy a létező legközelebbi szervizt felkeresed és megkéred őket hogy nézzék meg mi a baja mit kell cserélni és kérj ajánlatot. Akkor már látni fogod mi a bibi és mi kell hozzá. Szerintem egy kocka csere full felesleges addig ameddig nincs feltárva mi a probléma mert lehet teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!