Brandon41 kérdése:
Friss Jogsival(A2) új motort vegyek (KTM 390 Duke) vagy valami régebbi használtat?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd venni egy KTM 390 Duke-ot újonnan, de az apám azt mondja, hogy inkább valami régebbi használt motort vegyek inkább, a friss jogsi miatt leginkább. Én továbbra is inkább az új motor felé húzok, mert én inkább a modern dolgokat szeretem, nem értek a szereléshez. Garancia miatt ha a motornak valami baja van, azt úgy is a márkaszervizben megcsinálják.
Ez elött csak segédmotorral mentem kb 6-7000 km-t. Az nagyobb motort pedig munkába járáshoz, csavargáláshoz használnám.
2020. szept. 7. 18:43
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ha a motor meg is karcolódna egy esés, csúszás folytán az nem lenne akkora katasztrófa (persze attól még nagyon sajnálnám a fényezést), leginkább ha ha valami komolyabb baleset történne, az már nagy gond lenne. Ez persze nem biztos hogy a mi hibánkból történne.
2020. szept. 8. 18:03
12/19 anonim válasza:
Édesapád érve is egy jó érv, de a motorozás mindig a vágyakról szól, így ha van pénzed egy új Duke-ra ami nagyon tetszik neked, gondolkodás nélkül vedd meg. Én is így tennék, legfőképpen azért, mert egy bitang jó motor, remek minőségű alkatrészekből, kiváló futómű, fékek és motor, egy igazi élménymotor még a profik is imádják. Két kezem összetenném, ha ilyen kezdőmotorom lehetett volna :) Szerintem vedd meg, élvezd, tanuld meg jól kezelni, legyél büszke rá, ha meg elesel hát elesel, a motorozás ilyen, neked kell tudni mit bír el a pénztárcád, ha bírja nincs baj :) szerviz, aztán vissza motorra és élvezni tovább. Üdv.
13/19 anonim válasza:
Hali. Milyen magas vagy ?
Nekem is nagyon bejönnek a Dukok csak szerintem alattam gyerekmotor lenne (189 cm vagyok)
14/19 A kérdező kommentje:
#13, szia kb 176-77cm vagyok.
2020. szept. 11. 00:20
15/19 anonim válasza:
177-hez bőven jó akármelyik duke. Én 197 vagyok, próbáltam már 125-ös Duke-ot és valóban elég rossz volt :D Alattam picit olyan volt, mint valami 35 cc-s pitbike.
16/19 anonim válasza:
Na akkor hasonló cipőben járunk. Esetleg most van motorod?
17/19 anonim válasza:
Ezt nekem írtad? :D #15-ös voltam.
18/19 anonim válasza:
Igen kiváncsi vagyok ilyen magaságal te mire tetted le a voksod
19/19 anonim válasza:
Első motorom egy 125-ös supermoto volt, utána egy 650-es túraenduro, most meg egy Yamaha TDM900A, amire csináltattam egy picit magasabb ülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!