Elveszett a slusszkulcsom, pót kulcs helye ismeretlen. Hogy szereljem ki az autóból a gyujtás kapcsolót?
Tudom-tudom, hülye kérdés, de rajta van a kormányzár is..
Fogalmam sincs hogy kezdjek neki.
95-ös évjáratú Daewoo Nexiáról van szó.
Egyik ismerős pont ilyenekkel foglalkozik, mondta, hogy szereljem ki a gyújtás kapcsolót, ezért tettem fel a kérdést :D
Illetve mi fogja a burkolatot amit le kell szedni, csillag csavar?
Köszi a válaszokat!
Es az ismerösöd szerint megis minek kell kiszerelni a gyújtáskapcsolót?!?
Hiaba fogod összekötni a megfelelő kábeleket és tudod ráadni a gyujtast,esetleg inditani is,ha van benne immobiliser akkor kb semmire nem fogsz vele menni,mert kulcs jel hianyaban ugysemmfog beindulni.
Azért kell kiszerelni, mert különben traillerrel kell elvinni, és az kicsit költségesebb.
1-es válaszolónak:
Éppen dolgozom, és csak 6 óra után jutok majd haza..
Szeretnék ezen minél hamarabb túl lenni.
#2es.
Alapvetőleg cserés volt már a zár, egyszer szetugrott a zarbetét, azóta után gyártott(nem típus függő) kulcs indítja a motort, es a gyári kulcs nyitja az ajtókat.
"Egyik ismerős pont ilyenekkel foglalkozik, mondta, hogy szereljem ki a gyújtás kapcsolót"
Ezt az ismerőst nem mered megkérdezni?
A burkolat levétele gyerekjáték a kulcs nélküli gyújtáskapcsoló kiszereléséhez képest. Eleve, speciális letört fejű csavarokkal van rögzítve, amit csak pontozóval ütögetve, vagy lefúrva lehet bontani.
Ráadásul még akkor sem biztos, hogy a bezárt kormányzár miatt azután lejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!