Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rakott már valaki ilyen EGR...

Rakott már valaki ilyen EGR szelepet az OPEL-jébe? Link lejjeb.

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 7. 08:47
A kérdező szavazást indított:
IGEN, semmi gondom vele.
IGEN, gondjaim vannak vele
NEM
7 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Én Peugeot-ba tettem WRC-t és tökéletes vele.
2020. szept. 7. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Még nem. Opelem van Astra is, de nem G generáció. Szóval ez nem lenne jó bele. Lekopogom, de 340.000km-rel a gyári 15 éves szerencsére még hibátlan.

Az ára ahhoz képest hogy új, elég csábító a gyárihoz képest, az tény. Ha garanciát adnak rá, legalább egy fél évet, akkor meg merném venni.

2020. szept. 7. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Én meg gondolom azért tetted fel a linket mert szám szerint a tiedbe való, és inkább a márka ami érdekel.

1. voltam és nekem a szervizbe 65000-ért akarták cserélni és én is innen vettem kb 13000-ért 5 évvel ezelőtt.

Azóta tökéletes.

2020. szept. 7. 10:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen, OPEL ASTRA-hoz kellene, a minőségére voltam kiváncsi, olyanokat mondanak, hogy a nem gyári kb 1 évet bír...
2020. szept. 7. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

EGR szelepet tízenéve nem szerelnek autóba, mert kiderült, hogy nem ér annyit, mint gondolták..az amcsik kezdték ezt a világőrületet gyártani, és ők hagyták abba a gyártását legelsőnek.

Ma már ilyennel nem látsz új autót.

2020. szept. 7. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bakker! Ezt melyik lázálmodban láttad? Iszol te rendesen?

2020. szept. 7. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

#5, érdekes mert a 2018-as autómban ott van az EGR szelep. Ráadásul pont dízel autóm van, ahol pont lényeges a funkciója a nitrogén-oxidok kibocsájtásának mérséklése miatt.

Annyiban logikusnak tűnik amit írsz, hogy az én dízelem úgy tudja az Euro6-ot, hogy még nincs benne SCR, azaz nem kell hozzá AdBluet töltögetni. Mivel ez a technika is a nitrogén-oxidok kibocsájtását hivatott csökkenteni, el tudom képzelni, hogy elég csak az egyik rendszer. Ezt biztosan nem tudom...

De mindegy is, mert a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. Értekezhetünk erről, de azzal a kérdező nem kap választ a kérdésére.

2020. szept. 7. 16:49
 8/8 spityeg válasza:

Ez engem is érdekel. 1,4 twinport astrába ez való ha jól gondolom:

www.wrcauto.hu/?2772,egrszelepopelastragastrah1216v14

Az ár kb a fele minden másnak....

2020. dec. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!