Egy Opel Astra F típusú, 1.6-os benzines 8 szelepes autóról lenne szó. Negyedik sebességi fokozatban olyan 90-100 körül és ötödik sebességi fokozatban 120-130 körül gyorsításnál iszonyatosan rángat. Valaki tud segíteni ebben, hogy ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 11:07
1/10 anonim válasza:
Ezer oka lehet, ki kell olvastatni a hibakódot.
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs hibakód. Egyébként csak kivillogtatni lehet.
2020. jún. 27. 11:42
3/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg dugó van az üzemanyag rendszerben.
4/10 anonim válasza:
Ne okoskodj, van hibakód, csak nem a filléres ELM327-el lehet kiolvasni, hanem Opel Tech1 műszerrel.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 legutóbb, mikor EGR hibája volt, akkor volt hibajelzés is és egy szem gemkapoccsal kivillogtattam. Most viszont hibajelzés sincs.
2020. jún. 27. 12:55
6/10 anonim válasza:
Trafó, gyertyahiba?
Vagy az AC nem nyom eleget.
7/10 anonim válasza:
Azt nem írod hogy ha azon a fordulatszám tartományon túl pörgeted akkor mit csinál.
Például 4.-ben 120-nál.
8/10 A kérdező kommentje:
Negyedikben 120 körül talán már nem rángat annyira. De utána ötödikben már teljes katasztrófa.
2020. jún. 27. 13:29
9/10 A kérdező kommentje:
#6 az az érdekes hogy 1-2-3 fokozatban nem csinálja, akármeddig is pörgetem. Csak 4-5 fokozatban.
2020. jún. 27. 13:30
10/10 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy a gyertyák voltak a ludasak. Iszonyat ganés volt az összes. Azért a biztonság kedvéért a benzinszűrőt is kupucoltam. Egyenlőre úgy tűnik hogy megoldódott a probléma. Köszönöm a tippeket.
2020. jún. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!