Melyik autó éri jobban meg Toyota Celica vagy Golf 4?
Tényleg bajos összehasonlítani.
Ilyen árfekvésben én nem gondolkoznék Celica-ban, inkább egy ARL vagy AUQ Golf IV, ha kell az erő is. Olcsóbb fenntartani, mindenki ért hozzá, minden elérhető hozzá stb stb.
Én nem érzem, hogy miért lenne annyival másabb. Mindkettő elsőkerekes, átlagos kompakt autó. A Celica azért ritkább, de lehet hozzá kapni mindent. (Nagyrészt Corolla alkatrészekből van)
Vannak ennyiért vállalható Celicák.
szerintem kaptál érvet bőven. De azért annyit még hozzátennék, hogy 1,5 milliót adni egy 1.6-es pusztulatért már túlzás, annyiért jó Golf V-öt is kapsz. Vagy Golf IV GTI-t, 1.8T-t bármit.
4 es golfért 1,5 misi kicsit sok szerintem. Ha erős,sportos kocsi kell,annyiból már szép állapotú,nem lefingott bmw e46 ot kapsz,akár 330i-t,ami azért 6 henger,meg 231 le.
Persze csak ha nincs ellenérzésed a bmw-vel szemben,mert ha van,azt is megértem : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!