Mennyire kockázatos külföldi autót venni?
Figyelt kérdés
Elővigyázatosságból szeretnék magyar autót venni, de sajnos mindíg két dologba ütközök bele: egyrészt ha bepipálom hogy "Magyarországon újonnan üzembehelyezett", akkor kb. harmadára csökken a találatok száma (és amik maradnak, azoknak is kihúzva kb. a fele, mivel ügyfélkapun leellenőrizve kiderül, hogy hazudnak a hirdetésben), illetve a másik, hogy jelentősen rosszabb felszereltségűek a magyar autók a külföldi társaikhoz képest. Vagyis kissebb választékból rosszabb autót tudnék csak venni, ha ragaszkodok a magyar autóhoz. Mennyire kockázatos mégis külföldit venni? Mire érdemes odafigyelni? Vannak bizonyos márkák és típusok, amiket kifejezetten szeretnek a nepperek tekergetni, ezért érdemes kerülni?2020. szept. 5. 15:35
1/5 anonim válasza:
Semennyire. Kimész, veszel egy autót és jó napot!
2/5 anonim válasza:
"Vannak bizonyos márkák és típusok, amiket kifejezetten szeretnek a nepperek tekergetni?"
Nincsenek "bizonyos márkák".
Ugyanis az összeset visszatekerik, mivel az átlag magyar a km.óra állása alapján vesz autót!!
3/5 anonim válasza:
Nem érthető a kérdésed.
Külföldről akarsz behozni?
4/5 anonim válasza:
Ezek a régi sztereotípiák ma már nem állják meg a helyüket, kintről és belföldről is lehet jót és sz/rt is venni. (Nekem mindkettő a jó kategória lett) Nem azt kell nézni elsősorban, hogy honnan származik, hanem, hogy milyen állapotban van és mit lehet megtudni az előéletéről
5/5 anonim válasza:
Én úgy vettem a Skodámat 5 évesen, hogy 4 évig francia volt, 1 évig itthon használták. Most 10 éves és semmi baja nem volt a kopó dolgokon kívül.
Nővérem Opel Astrát vett itthonról 10 évesen. Azzal sincs különösebb gond.
Szóval itthon üzembehelyezettek közül is lehet jót venni. Tény, hogy sok az igénytelen tulaj de van azért aki költött rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!