Mi a teendő ha eltér a motorkód?
Ne haragudj de jó nagy balek vagy, az eladó még el is mondja neked hogy nem stimmelnek a számok, te meg megveszed a problémahalmazt...
Elállni a szerződéstől nemigen tudsz, mert az eladó tájékoztatott a problémáról, ennek tudatában vetted meg a vasat.
Úgy tudom a motorcseréhez számla vagy valami papír kell az új motorról, meg lehet hogy a beépítési munkáról is, azt nem tudom. Hallottam olyanról, hogy valaki ilyen helyzetben írt egy adásvételit Jürgen Schwarz mannheimi lakossal az új motorról, mert egyébként nem ellenőrzik hogy valódi-e, csak darabra legyen meg a papír, meg vett egy autószerelőtől számlát a beépítésről, és ezekkel beírták neki a forgalmiba az új számot. De ez a játék a papírokkal természetesen illegális és megvetendő, ne csináld, fújjj...
Egyes jól leírta. Mivel tájékoztatott, ezért nem tudsz mit tenni. Papíroztatni nem fogod tudni, mert ahhoz kell számla a beépített motor vásárlásáról és a beépítésről is.
Azt tudod csinálni, hogy veszel bele egy olyan kódú motort, mint ami a forgalmiban szerepel és belerakod azt. Persze ez időben jóval több, mint az átírás hoz megadott határidő, szóval ott valami szaftos büntetés ki fog járni így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!