Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel jobb egy új Audi A4 egy...

Mivel jobb egy új Audi A4 egy Passattól?

Figyelt kérdés
2020-asok
2020. szept. 3. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy tényleg nincs óriási különbség, de itt hasonló autókat hasonlítunk össze: a Passat a VW egy jobbik darabja, az A4 pedig az Audi egyik kb legalapabb darabja.

Ha a márkán belüli palettán mozgunk, a Passathoz inkább az A8-at lenne érdemes hasonlítani, vagy legalább az A6-ot, A7-et, azok pedig azért már feljebb vannak kategóriában.

És akkor innen természetesen kategóriában még van jóval feljebb is az Audinál: RS, R8, TTS, stb, ezekre már nincs válasza a VW palettának.

2020. szept. 4. 09:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem ér más miatt hasonlítani mint az ár.

Ha valakinek van 12 milliója eldönti vagy egy a4-et vesz vagy egy jobb passatot.

Passathoz A8? Majd ha az ára is annyi lesz.

2020. szept. 4. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze, értem, csak arra akarok rávilágítani (#11 voltam), hogy az A4 és a Passat nagyon hasonló műfaj, mind2 esetben szép középkategóriás járgányról beszélünk.

Mert lehet, hogy a termékpalettát illetően az Audi alapból drágább, de az A4 és a Passat éppenséggel pont ugyanolyan kategória, itt pont van átfedés a két márka között, szóval a formán és a logón kívül túl sok különbség nincs.

Szerintem ízlés kérdése. Ha pedig ennél jóval olcsóbbat akar az ember, akkor a VW palettáján válogat, ha jóval drágábbat, akkor pedig az Audi palettáján.

2020. szept. 4. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Passat Audi A8-hoz? LOL. A Passat és az Audi A4 egy alapra készülnek, csak a Passat tágasabb valamivel. Az A6 már más platform, feljebb van a Passatnal. Ez az oka, hogy mindig az A4 és a Passat van összehasonlítva.
2020. szept. 4. 10:53
 15/17 A kérdező kommentje:

A Passat kisebb az A6 nál mint csomag ,mint minden szempont.

Nem az 1000 éves török sz.rokról beszélek, hanem a mostani, legújabb modellekről.

Árilag is kb dupla az a6 mint egy passat.

Tehát jó hogy nem a Bentley Bentaygával hasonlítjátok össze a Passatot.

2020. szept. 4. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Félreértetek. Úgy értettem, hogy az Audinál az A8 van a paletta teteje felé, a VW-nél pedig a Passat. :) Mindkét esetben van még egy kicsit feljebb is a palettán persze.
2020. szept. 4. 10:57
 17/17 A kérdező kommentje:

A volkswagennél sincs a Passat a paletta tetején.

Ott az Arteon, a Touareg, a Tiguan, stb ezek drágábbak és jobbak minden szempontból.

Az R8 talán a paletta tetején van.

2020. szept. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!