Mivel jobb egy új Audi A4 egy Passattól?
Amúgy tényleg nincs óriási különbség, de itt hasonló autókat hasonlítunk össze: a Passat a VW egy jobbik darabja, az A4 pedig az Audi egyik kb legalapabb darabja.
Ha a márkán belüli palettán mozgunk, a Passathoz inkább az A8-at lenne érdemes hasonlítani, vagy legalább az A6-ot, A7-et, azok pedig azért már feljebb vannak kategóriában.
És akkor innen természetesen kategóriában még van jóval feljebb is az Audinál: RS, R8, TTS, stb, ezekre már nincs válasza a VW palettának.
Nem ér más miatt hasonlítani mint az ár.
Ha valakinek van 12 milliója eldönti vagy egy a4-et vesz vagy egy jobb passatot.
Passathoz A8? Majd ha az ára is annyi lesz.
Persze, értem, csak arra akarok rávilágítani (#11 voltam), hogy az A4 és a Passat nagyon hasonló műfaj, mind2 esetben szép középkategóriás járgányról beszélünk.
Mert lehet, hogy a termékpalettát illetően az Audi alapból drágább, de az A4 és a Passat éppenséggel pont ugyanolyan kategória, itt pont van átfedés a két márka között, szóval a formán és a logón kívül túl sok különbség nincs.
Szerintem ízlés kérdése. Ha pedig ennél jóval olcsóbbat akar az ember, akkor a VW palettáján válogat, ha jóval drágábbat, akkor pedig az Audi palettáján.
A Passat kisebb az A6 nál mint csomag ,mint minden szempont.
Nem az 1000 éves török sz.rokról beszélek, hanem a mostani, legújabb modellekről.
Árilag is kb dupla az a6 mint egy passat.
Tehát jó hogy nem a Bentley Bentaygával hasonlítjátok össze a Passatot.
A volkswagennél sincs a Passat a paletta tetején.
Ott az Arteon, a Touareg, a Tiguan, stb ezek drágábbak és jobbak minden szempontból.
Az R8 talán a paletta tetején van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!