Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad teljes gáznál...

Miért fullad teljes gáznál illetve miért nem egy "gyorsan" a robogóm?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy teljes gáznál fulladozik, de lehet csak tilt, mintha lenne benne erő még csak valami szabályozná, ezt valahogy esetleg meg lehet csinálni, hogy fentebb szabályozzon vagy bármi? Illetve a végsebessége 50-60 között mozog, de inkább az 50 fele, ez gondolom a fojtás miatt van, ezt valahogy meg lehet oldani hogy egy kicsivel többet tudjon? Egy Malaguti F12-ről lenne szó

2020. szept. 1. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vegyél nagyobb motort , mert ezek ennyit tudnak.
2020. szept. 1. 21:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Megelégszek én az 50ccm-el szaladgálni tökéletes akkor ha ennyit tud, már csak arra kell fényt deríteni mi okozza azt hogy teljes gáznál mintha tiltana/ fulladna😀
2020. szept. 1. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:

azért a tiltás meg a fulladás teljesen más dolog

ha fullad akkor hörgős hangja van, ha tilt akkor meg szaggatott darálós és egyértelmüen felismerhető hang

bár szerintem abban a nincs fordulat szabályzás mert elég ritka ezeknél a motoroknál

2020. szept. 1. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Ganézd ki a kipufogórendszert, cseréld a benzinszűrőt, légszűrőt.
2020. szept. 1. 21:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát ma 2x volt hogy hörgött, de csak nagy gázadásra, 2-3 másodpercig nem is akart menni aztán észbe kapott és ment, majd ugyanezt eljátszotta mégegyszer, azután már nem. De volt hogy teljes gázon mentem és tovább már nem akart menni, azaz mintha menne még de visszaveszi a gázt és már szerintem kicsit darált de lehet beképzeltem, ha fullad akkor mit nézzek meg? Illetve volt egy olyan dolog is hogy alapjáraton volt majd egy perc után leállt, viszont egyből indítható volt újra, lenne valami biztonsági rendszer vagy valami nem lenne jó?
2020. szept. 1. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

pucold ki a karbit meg a benzin szűrőt és a csöveket

olyasmi lehet hogy nem kap benzint szerintem

van rajt kézi szivató kormánynál?

sokat állt a motorom még régen és az is menet közben lehörgött meg nem volt meg neki az a végsebessége aztán amikor szivatót behuztam melegen is megindult

ezt a karbi pucolása megoldotta

2020. szept. 1. 22:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: automata szivatós, 2 hetet állt a motor kb de pöcc röff indul hidegen melegen egy rúgásra, és igen menet közben nekem is lehörgött néha de ment tovább, megpróbálom akkor a karbitisztítást és a nagytakarítást valamikor, esetleg valami ötlet még?
2020. szept. 1. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

más ötletem nincs

azért kérdeztem a szivatót mert ha manuális lenne megtudnád nézni hogy úgy kipörög-e rendesen mint nekem is

persze lehet ez az egész rossz karbi beállítás miatt, de valószínűbb hogy csak pucolás megoldja

2020. szept. 1. 22:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem a legtisztább szegény, lehet koszos, akkor mindenképpen kitisztítok mindent
2020. szept. 1. 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:
kipufogórendszert is
2020. szept. 2. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!