Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet gyorsan elindulni...

Hogyan lehet gyorsan elindulni autóval?

Figyelt kérdés

Nem reg kaptam meg a jogositvanyom és jól vezetek meg minden de az elindulás a saját autónkon nehézkes..

Az autó amin gyakoroltam annak kemények a pedaljai és könnyű a kuplongot kezelni..

Nálunk az autót meg ki kellett cserélni és a jelenlegin nagyon könnyűek a pedálok és az elindulás néha nehézkes.. főleg mert mind két irányból jönnek és gyorsan kellene elindulni de pl ma is le fulladt 2x a kanyarban és sikerült utána eléggé idegeskedtem de gyorsan reagáltam és a korulottem levők elnezoek voltam..

Meg hogy forgalmas és sietős útszakaszon az elindulás része..

De bármilyen autós tapasztalat vagy tipp vagy bárminek örülnék..

Autópályán tökéletesen megyek meg mindenhol de pl Pest belvaros hat..

2020. júl. 23. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Adj neki jó nagy gázt (de azért ne padlózd le) majd gyorsan engedd fel a kuplungot.
2020. júl. 23. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar latod h indulni fogsz mar a kuplungot tartsd fogasponton aztan gat es go
2020. júl. 23. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorold.
2020. júl. 23. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Azért ez kicsit aggasztó, hogy úgy kap valaki jogosítványt, hogy az ilyen alap dolgok nem mennek... :/
2020. júl. 23. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg nem kapkodni, nem izgulni (tudom, könnyű mondani). Valószínűleg ez volt a lefulladás legfőbb oka. Forgalmas, sietős szakaszon is úgy indulj el, ahogy neked kényelmes, majd várnak 2 másodpercet a mögötted lévők :) Gyakorlás a kulcs. Egyre jobban fog menni, egyre jobban tudod majd, hol a fogási pont, mennyit kell onnan felengedned, hogy összefogjanak a tárcsák teljesen. Egyre inkább izommemória lesz, egyre kevésbé kell majd rá koncentrálnod. Végül annyira jól fog menni, hogy el tudsz indulni dinamikusan anélkül, hogy lefulladj, vagy egekig pörgesd a motort meg kipörgesd a kereket.
2020. júl. 23. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Gyakorlással. Egy másik autó pedálkezelésére pár perc alatt rá lehet érezni.

szerintem itt a szokásos frissjogsis betegség van. Hogy az az oktatók erőltetik ezt a gáz nélküli lomha elindulást.

2020. júl. 23. 12:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon jól vezetek és megdicsért mindenki az autós suliban és otthon is, csak más egy kis tanuló autót vezetni ami ment 200k km-t meg egy új crossovert ami otthon van.. és minden autó más..

Párszor vezettem és egyre többet vezetem az itthoni autót.. csak az indulást dinamikusabb nak akarom nem meddig lassú am

Tudom gyakorolni kell és persze friss kb 2 hónapja vezetek autót és most kaptam meg nem reg.. igyis tökéletesen megy ha belegondolok csak meg jobbnak akarom mindig...

Persze nem izgulok de ha mögöttem is vannak meg 2 oldalról jönnek és értitek:D jól akarok teljesíteni..

Ha lehet akkor én vezetek és gyakorlok..

Igyis a minimum 30 óra helyett 50 et mentem oktatoval és elsőre ment pedig ez mostanság ritka

2020. júl. 23. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
2020. júl. 23. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen vezetsz, de rendszeresen lefulladsz forgalomban?
2020. júl. 23. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap vezetés után ma 2x lefulladtál és utána is idegeskedtél, de.....amúgy..... nagyon jól vezetsz.

Teljesen logikus. :D

2020. júl. 23. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!