Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másnak is nehézséget okoz...

Másnak is nehézséget okoz hosszú autóutakon a koncentrálás?

Figyelt kérdés
A jogsim már régebb óta megvan, viszont hosszabb utakat csak az utóbbi időben kezdtem tenni, de azt vettem észre, hogy nehezen tudok az utra figyelni, néha elkalandozok. Főleg, ha nincs változatosság (pl: hosszú ideig egyenes az út). Ez normális? Nálatok is van ilyen?

2020. aug. 31. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra jobb ha vigyázol mert olyankor szokott lenni az elalvásos baleset.

Amikor tulajdonképp nem elalszik az ember hanem csak az agy elkalandozik.

Még olyan is van hogy látja az utat de már messze jár és nincs semmi reakció.

2020. szept. 1. 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Állatos téma: Sólymot még nem, de egerészölyvet rengeteget látok. Sajnos kétszer egészen közelről is. Egyszer a szélvédőn és egyszer a motorháztetőn is csattant már 130-as tempónál. Szerencsére maradandó nyoma nem maradt az autón.

Kisebb állatok, amik átférnek a vadkerítésen, bekószálhatnak: Egyszer sötétben esőben egy nyulat ütöttem el pályán. De akkor is csak a koptató akadt ki, vissza tudtam pattintani. Az egy rókával találkoztam az M6-os egyik alagútjának a bejáratánál.

De a pálya mellett is láttam már legelésző állatokat.

Nappal el lehet nézelődni, éjszaka egy kicsit monotonabb. De azt a 2-3 órát én simán kibírom. Éjszaka pályán láttam nem egyszer hulló csillagot. Volt hogy augusztus 20-án voltam úton. A távolban sok településen lődözték fel a tűzijátékokat. Sötétben hófúvásban is autóztam már totál behavazott pályán. Természetesen ekkor jelentősen csökkentett sebességgel, mert nem sokat lehetett látni.

2020. szept. 1. 08:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, a többség egerészölyv lesz, csak én még a génél alszok. :)
2020. szept. 1. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Az autópálya krva unalmas és emiatt veszélyes. Vagy bebambul a sok barom, vagy száguld a sok barom, vagy a kettő egyszerre és még szőke is.
2020. szept. 1. 11:59
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem 2 óra a max utána muszáj pihenőt venni
2020. szept. 1. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 150 km volt a legtöbb amit egyhuzamban levezettem, a vége felé már kicsit fárasztó de koncentrálni ugyanúgy tudok. Majdnem 2 éve van jogsim, most nyáron nagyon sokat autópályáztam. Nekem nem unalmas, az M1-esen éjszaka is elég nagy a forgalom.
2020. szept. 2. 06:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Az állatos témával kapcsolatban: éjszaka egerek szoktak átszaladni előttem, nappal őzeket, nyulakat szoktam látni az út mellett, de nem autópályán.
2020. szept. 2. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!