Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Úgy érzem ez a kresz nekem...

Úgy érzem ez a kresz nekem túl nehéz, úgyse megyek át a vizsgán érdemes inkább abbahagyni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem az online kreszt, de csak akkor egyszer sikerült a próba vizsga, azóta sem. Be vagyok jelentkezve sajnos vizsgára, már időpont is van. Szerintem úgyse fog sikerülni. Nekem ez nagyon nehéz. Érdemes feladni? Ha az nem sikerül lehet feladom. Ha itthon se megy ott mitől menne? Meg a forgalomban csak a baj lesz nem? Inkább be kéne költözni egy városba és akkor nincs autó vezetés sem azon gondolkodom.

2020. aug. 29. 12:02
 1/9 anonim válasza:
96%

Én is nagyon hülye voltam hozza, elsőre meg is buktam:(

Utána minden nap olvastam a könyvet, nézegettem a CD-t, youtubon néztem kresz feladatokat és végül simán meglett.

Szerintem ne add fel, gyakorolj sokat és meglesz.

2020. aug. 29. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Keress normális leírásokat meg kresz oktató videókat ahol elmagyarázzák mi micsoda. Ha nem is akarod erőltetni a dolgot attól még nem ártana ha ismernéd a kreszt.
2020. aug. 29. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Totál idióta embereknek is sikerül annyira megtanulni, hogy átmenjenek, valószínűleg neked is sikerülne.

De persze, ha úgy érzed, hogy ez neked túl nehéz és úgysem sikerülne, akkor nem hagyhatod. Ezt neked kell eldönteni.

2020. aug. 29. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Ha már a KRESZ-vizsga nehéz neked, akkor ne erőltesd. Időzített bomba lennél az utakon.

Gondolj arra, hogy út közben figyeled a forgalmat, kezeled az autót, és KÖZBEN kell észrevenned a táblákat, a sávfelfestéseket, ill. döntened, kinek van elsőbbsége. Hogyan menne ez, ha most karosszékben ülve sem megy?

2020. aug. 29. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értessz? Segítek szívesen!
2020. aug. 29. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi de most rátaláltam erre a KRESZ TV re a youtube-on ez szerintem most sokat fog segíteni.
2020. aug. 29. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rendben. Ha nem érted ígysem, nyugodtan keress!!
2020. aug. 29. 16:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez az ember nagyon jól magyaráz. Most kivittem a próba vizsgát 93 százalékra. Pedig még csak az utolsó videót néztem meg tőle.
2020. aug. 29. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy! Sok sikert.

Majd írd meg, hogy ment a vizsga.

2020. aug. 30. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!