Kiráj12125 kérdése:
Hogyan/mivel tuningoljak egy Lada 2107-et (1987)?
Figyelt kérdés
Minden féle tuning ötlet jöhet motor milyen más autok alkatrészei jok hozzá?
Turbositás, külsö optikai tuning, torony merevítő, futomű, állítható lengőkorok és minden-minden más bármi féle ötlet jöhet.
U.I: Nem érdekel, hogy nem éri meg, fölös leges pénz pazarlás mindenki foglalkozón a saját pénztárcájával köszönöm megértést.
2020. aug. 28. 12:47
11/13 anonim válasza:
#10: Akkor fel kellene frissíteni az ismereteidet. A tuning nem csak teljesítménynövelést, és a motor buherálását jelenti
12/13 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen hogy figyelmeztettél.
Mindezek ellenére, a
"felrakattam négy qrvaszéles krómozott felnit", vagy a
"ledszalagot ragasztottam a küszöb alá"
kezdetű szépészeti beavatkozásokat, a későbbiekben sem vagyok hajlandó, tuningnak nevezni.
Ugye nincs harag? :)
13/13 anonim válasza:
Soha nem mondtam, hogy egy felnitől, vagy egy ledtől lesz egy autó tuning. De az sem igaz, hogy csak a motortuning a tuning. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!