Milyen autót ajánlanátok kezdőként?
Figyelt kérdés
Szóval, 18 éves vagyok. Most fogok végezni nemsokára a jogsival és autót szeretnék venni. A keret 1,8 millió Ft (nem új autót akarok venni). Valami olyan autót szeretnék ami nem túl régi (max 15 éves), jól néz ki, sportosabb (nem sportautó csak sportosabb!). Én Audi-ra gondoltam, talán valamelyik A-széria lesz a befutó. Ha tudtok mondani, akkor ne csak márkát, hanem modelt vagy osztályt is írj!2020. aug. 27. 11:32
11/14 anonim válasza:
7-es vagyok. +chippel 239LE
Haveromnak van.
Szerintem nagyon jól megy.
12/14 anonim válasza:
Én is inkább egy H Astra OPC-t vennék 241 lóerővel, mint egy lerúgott öreg A6-ost. Igaz, hogy nem szedán, de sportosnak sportos kívül-belül.
13/14 anonim válasza:
Tudom nem tartozik rám, de honnan van ennyi pénzed autóra?
14/14 anonim válasza:
Autószerelőként írom, hogy mindet szar és drága javítani. A sok hülye az audira ment, viszont a régebbiekből azoknak van a legtöbb baja. Kezdőként is egy toyota corolla 2010 utánit ajánlok ami kiszolgál sokáig. De ha ezek között akarsz maradni akkor ne audit vagyél. Max merci vagy BMW. De mint ondtam egyiket sem ajánlom a magas szervízköltség és az utánajárás miatt. A corollát pl akkor a legtöbb eladott példányban adták el olyan jó volt. Attól, hogy mondjuk menőzni akarsz a márkával még nagyot fogsz szopni is ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!