Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok...

Milyen autót ajánlanátok kezdőként?

Figyelt kérdés
Szóval, 18 éves vagyok. Most fogok végezni nemsokára a jogsival és autót szeretnék venni. A keret 1,8 millió Ft (nem új autót akarok venni). Valami olyan autót szeretnék ami nem túl régi (max 15 éves), jól néz ki, sportosabb (nem sportautó csak sportosabb!). Én Audi-ra gondoltam, talán valamelyik A-széria lesz a befutó. Ha tudtok mondani, akkor ne csak márkát, hanem modelt vagy osztályt is írj!

2020. aug. 27. 11:32
A kérdező szavazást indított:
Mercedes
Audi
BMW
11 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Ha a szüleidnek van pénze, és nem sajnálják az autódra akkor az általad kiírt 3 tipus bármelyikét megveheted.

Mivel a pénzt nem te keresed meg rá igy neked mindegy mennyibe fog kerülni a fentartása...

Vagyis ne fogd vissza magad, valami V8 as S8 audi-t vagy ilyesmit vegyél:)

2020. aug. 27. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Egyiket sem. Előbb tanulj meg rendesen vezetni vmi kisebb kategóriás autón.
2020. aug. 27. 11:37
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi pénzből biztosan nem ilyen autót vennék. A másik: oké, hogy megveszed, de a szervizre, egyéb járulékos költségekre, fenntartásra is lesz keret?
2020. aug. 27. 12:11
 4/14 A kérdező kommentje:

1. Saját pénz! (számítógépeket szoktam összeszerelni és eladni/javítani, illetve elvállalok szezonális munkákat is pl.: most nyáron voltam meggyett pakolni(1 láda kb 13 kg és napi 12 órát dolgoztam, nyilván nem bejelentve!), ami nem könnyű, de legalább 3000ft/ óra). Az autóra 3 éve gyüjtök!

2. A 3 márka csak az, hogy kb. mire gondolok, de pl mazdát is irhattam volna, vagy Nissant.

3. Most fogok menni esti suliba megszerezni a mérlegképes könyvelőt, nappal dolgozni fogok illetve a szüleim is segítenek valamennyivel (nem sokkal!), így a fenntartása nem nagy gond/ megoldható!

2020. aug. 27. 13:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek: Ez nem a szüleim pénze és ha az is lenne, akkor is légyszives a kérdésre válaszolj. Ezt amúgy Magyarországon nagyon birom, hogy ha valamit veszel/ venni akarsz nem segítenek a választásban csak azt fitogtatják hogy honnan van rá pénzed.
2020. aug. 27. 13:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég ellentmondásos a kérdésed. Sportosat szeretnél, példának pedig valamelyik A osztályú Audit gondoltad. Ez alapján akkor biztos vagyok benne, hogy nincs tapasztalatod vagy ezekkel az autókkal, vagy jó sportautóval, vagy egyikkel se. Az Audik a sportosság szöges ellentétei. Kényelmes, elegáns utazó autók alapvetően. Tudnád kicsit pontosítani a kérdésed? Mert ez alapján így nagyon nehéz autót javasolni. Pontosan mire kell? Mennyit és hol szeretnél vele közlekedni? Sportosnak csak nézzen ki, vagy legyen is az? Hány személyes legyen? Mennyire legyen jól pakolható? Mennyire számít a fenntartási költség?
2020. aug. 27. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:
BMW 320d 177 LE 2007-2008
2020. aug. 27. 14:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Az autót úgy gondolom sportosabbnak, hogy sedan legyen, 4 ajtós(+csomagtartó= 5 ajtós), illetve lóerő se legyen benne kevés. De ahogy írtad, nem nagyon vagyok benne jártas!

Azért írtam hogy A osztály mert ahol élek van egy pár A6 /A4 és ha nyomnak neki egy kis gázt a kocsi eleje szinte felemelkedik (lehet nem gyári). A pakolás nem lényeges. Csak én és pár barátom utaznánk vele. Álltalában városban használnám, nem nagyobb utakra.

A fetartási költségről csak annyit, hogy ne minden héten szerelőnél legyek. Természetesen csak/kizárólag olyan autót veszek meg aminek rendben vannak a papírjai, tiszta, igényes a tulaja, rendesen volt olajcsere stb...

2020. aug. 27. 17:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, ment a pipa. De attól még jöhetnek az ötletek
2020. aug. 27. 17:04
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Vegyél egy utolsó kiadású G Astrát vagy H Astrát, vagy Ford Fókát (focust).Nem kell prémium letaposott márka.Fenn is kell tudni tartani.
2020. aug. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!