Milyen autót ajánlanátok kezdőként?
Ha a szüleidnek van pénze, és nem sajnálják az autódra akkor az általad kiírt 3 tipus bármelyikét megveheted.
Mivel a pénzt nem te keresed meg rá igy neked mindegy mennyibe fog kerülni a fentartása...
Vagyis ne fogd vissza magad, valami V8 as S8 audi-t vagy ilyesmit vegyél:)
1. Saját pénz! (számítógépeket szoktam összeszerelni és eladni/javítani, illetve elvállalok szezonális munkákat is pl.: most nyáron voltam meggyett pakolni(1 láda kb 13 kg és napi 12 órát dolgoztam, nyilván nem bejelentve!), ami nem könnyű, de legalább 3000ft/ óra). Az autóra 3 éve gyüjtök!
2. A 3 márka csak az, hogy kb. mire gondolok, de pl mazdát is irhattam volna, vagy Nissant.
3. Most fogok menni esti suliba megszerezni a mérlegképes könyvelőt, nappal dolgozni fogok illetve a szüleim is segítenek valamennyivel (nem sokkal!), így a fenntartása nem nagy gond/ megoldható!
Az autót úgy gondolom sportosabbnak, hogy sedan legyen, 4 ajtós(+csomagtartó= 5 ajtós), illetve lóerő se legyen benne kevés. De ahogy írtad, nem nagyon vagyok benne jártas!
Azért írtam hogy A osztály mert ahol élek van egy pár A6 /A4 és ha nyomnak neki egy kis gázt a kocsi eleje szinte felemelkedik (lehet nem gyári). A pakolás nem lényeges. Csak én és pár barátom utaznánk vele. Álltalában városban használnám, nem nagyobb utakra.
A fetartási költségről csak annyit, hogy ne minden héten szerelőnél legyek. Természetesen csak/kizárólag olyan autót veszek meg aminek rendben vannak a papírjai, tiszta, igényes a tulaja, rendesen volt olajcsere stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!