Belém jöttek hátulról kocsival. Tapasztalatok?
Olcsó vacak Ignisem van. Piros lámpánál belém romboltak. Szemre én annyit láttam, hogy a hátsó lökös behorpadt. A számla végül 360 ezer forint lett, mert több más dolog is sérült.
Nézesd meg mindenképpen!
Velem is volt hasonló, annyi különbséggel hogy őz helyett egy gyalogos lépett ki elém.
Nekem is csak annyi károm lett, hogy a hátsó lökhárítómon lett egy kb 10 centis felrepedés. Mivel ekkor 4 hónapos volt az autóm 3000 km-es óraállással, a biztosító nem javítgatta, hanem komplett cserére vette a lökhárítót. Alatta meg sem karcolódott, fém karosszériaelem nem sérült. Még a tolatókamera és a parkradarok is megúszták. Az egyéb műanyag betétekkel együtt simán átrakták az új lökhárítóba. A gyári új elem + a fényezés így is 300.000 Ft volt a vétkes fél biztosítójának. Igen, tudom, hogy ha biztosításra megy, akkor a szervizeknél vastagabban fog a cerka, de így sem kevés, kvázi egy repedés eltüntetéséért.
Ha nincs még ropira rohadva az autód, nem tudom elképzelni, hogy a lengéscsillapító egy koccanástól hogy tud megsérülni, ha egyenesen hátulról ütköztek beléd és nem az volt, hogy elkapta valamelyik kereket.
Dugóban jöttek belém, 10-15 km/h sebességgel. Miután körbefényképeztem és félreálltunk, a műanyag lökhárító visszapattant magától a helyére. Semmi kárt nem okozott.
Szóval nagyon változatos eredménye lehet egy ilyennek. Nézessed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!