Oprl Zafira 1-es vélemények, tapasztalatok?
Mivel G Astrám van több mint egy évtizede, már szembesültem előnyeivel/hátrányaival, én szeretem, mert ha van is hibája, olcsón javítható. Jó lenne egy nagyobb, kombi vagy egyterű, csakis Opelt vennék, benzinest.
Ez tetszik, biztos kell rá költeni ha mást nem vezérlést, szűrők olajos gyertyák stb az alap szervizt elvégezni rajta, de ezt meg merném venni, persze előtte megnézném azért személyesen.
Ha tisztában vagy vele, hogy ennyiért olyan autót kapsz, amire azért kell valamicskét költeni előbb utóbb, egy megbizható, javitható, és elfogadható áron fenntartható autót tudsz venni, esetleg ha nem ezt akkor egy másikat.
Nem mindenki engedheti meg magának a 2 milliós vagy drágább autókat, én idősebb autóval autózok és igaz hogy kell néha ezt-azt javitani rajta, de egy új autó havonta veszit annyit az értékéből, mint amennyit én egy-két év alatt ráköltök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!