Volkswagen passat VI 2.0 cr tdi highline ítélet/tapasztalatok?
Üdv!
A fent említett autóról szeretnék többet meg tudni. Egyéb információi:2009/10-es évjárat mely CBA216252 motorkódu motorral van szerelve.
Első autó vásárlás előtt állok, több hónapnyi keresgélés után most érzem úgy hogy meg találtam az igazi autót. De mivel nem tudok sokat a cr tdi motorokról, előtte szeretnék tájékozódni róluk, hogy hogyan szuperálnak.
Van-e esetleg széria hibája ennek a motornak? És ha igen, mire kell számítani. Valamint szerviz igényei, mit mikor érdemes cserélni nála?
2es
Köze nincs hozzá, teljesen más a 2 motor.
A CBA még tényleg lehetett érintett az olajszivattyú tengely problémával.
Ennyi idősen szinte biztos, hogy volt már cserélve így gond letudva.
De egy pár ezer FT-os alkatrészről van szó. Első olajcserekor meg kell nézetni, cseréltetni és gond letudva.
Nekem CBD van, maximálisan meg vagyok vele elégedve, ahogy #1 írja, az egyik legjobb dízel ebben a kategóriában.
A 3as az satu. Kár hallhagni rá.
A cba a pd szivattyujával van szerelve. A folyamatos tengelycsere segít rajta, de az átlag magyar user nem arról híres, hogy beleássa magát a témába. Csak akkor nézi meg mit vett amikor már kész a baj. Szóval nem árt felkeszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!