Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Viszonylag fiatalos , jól...

Viszonylag fiatalos , jól kinéző autókat tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Lehetőleg kisebb pénzből fent lehessen tartani, és vételára max 600eft legyen. Egy ilyen bütykölős "vagány" verdára gondoltam.

- nem hátrány ha hátsókerekes

- lehet régebbi is, youngtimereket szeretem

-azért valamennyire legyen megbízható

- alkatrészekhez kedvezményesen tudok szerezni, és konyítok a szereléshez is :)

Válaszokat köszi. 19/f

2020. aug. 21. 00:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Hahun vannak e39-ek , e46-ok , e34-ek 400eft körül , papírosak , és (viszonylag) egyben lévő darabok. Ezekről mi a véleményetek?

pl: [link]

[link]

[link]

2020. aug. 21. 19:38
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Vegyük sorra:

1. fapad delux, kevés, nem túl jó kép alapján nehéz. Megtekintés után derülne ki. Hirdetés alapján semmi konkrét

2. Félbehagyott projectautó. (Tudjuk miért marad félbe, elfogy a pénz meg az energia, mert mindig kellene még valami bele) A vételárat még egyszer rá kell locsolni, hogy épkézláb legyen, de ezt le is írják. Sőt az sem lenne elég rá valószínű. (telifény élből 400k)

3. Szanaszét rohadt romhalmaz, külföldi okmányokkal. Bontásra való egyértelműen.

2020. aug. 21. 20:05
 23/29 anonim ***** válasza:
Ezt poén volt olvasni. :D Név alapján 41-re tippeltem volna, de amugy iylen 18 körüli színvonal. :D
2020. aug. 21. 20:27
 24/29 anonim ***** válasza:

23-as A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért a fiókod korlátozásra kerülhet, így ilyen válaszokat ne helyezz el oldalunkon!

Befejezhetnéd a sértegetésemet Mr. AMTS...

2020. aug. 22. 11:33
 25/29 anonim ***** válasza:

21-re.Ha ennyid van kocsira,akkor érdemes ezeket is megnézni.Nem kell szót fogadni a trolloknak.Sokan nem is a kérdésre válaszolnak.A 22-es válaszban is úgy ír az idi*ta,mintha új autót keresnél.Ha ennél több pénzed nincs kocsira,akkor sajnos ilyen autóknál jobbakat nem fogsz találni.Ezek a korukhoz és az árukhoz képest nem rosszak szerintem elsőre.Ennyi pénzből jobbakat nem nagyon fogsz találni sajnos.Megbízhatóságot én azért félretenném a helyedben ha ilyesmi autókra vágysz.Ha kell a megbízhatóság akkor más irányba kell sajnos nézelődj.600 000 ft-ért sok autót találni használtautón kis motorral,elsőkerék hajtással. Az eredeti kérdésedre válaszolva viszont szerintem ezek az autók nem rosszak.Hátsókerekesek,régiek,v.mennyire megbízhatóak,és szerelgetheted is őket.Gyakorikerdeseken nem tud más dönteni helyetted.El kell menni és meg kell nézni a kocsikat.Helyetted nem tudjuk eldönteni mit vegyél.Ki lehet fogni kis szerencsével olcsón használható öreg bmw-t.Az "anonim" barátunk válaszaival ne foglalkozz,ő viszi az uj kocsiját AMTS-re...Neki minden rossz amúgy is...

Az árukhoz képest nem rossz kocsik amúgy.De csodát ne várj ennyi pénzért.

2020. aug. 22. 11:45
 26/29 anonim ***** válasza:
A legelsőt talán érdeklődd meg.Fapad delux dumájával ne foglalkozz a 22-esnek.Tudod neki AMTS-re megy a kocsija...
2020. aug. 22. 11:48
 27/29 anonim ***** válasza:
27%

Bitu, Bitu, ne ülj fel a szopórollerre jobban, mint muszáj...

#23 nem én voltam, akivel korábban vitáztál. Mr. AMTS, ha így tetszik, bár egyszer hoztam fel, ehhez képest te vagy Mr. PolírStockE46azisten vagy mi? :D

Máskülönben: " gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért" ezeket mind te követted el egyedül...

Lehet hisztizni, hogy a 22. válaszban nyers voltam, de ez a valóság. 600.000 alatti BMW ilyen, szar. Lehet jó BMW-t venni 1 millióért. Akinek 600.000-e van autóra annak nem lesz fél év múlva még 300.000-e egy motorgenerálra, 100.000 egy futóműre, 400.000 egy telifényre, 200.000 egy teljes lakatolásra. Mert a linkelt autókon ilyen szintű problémák vannak.

El kell fogadni, hogy aki BMW-t akar és használni akarja, nem pedig lapátolni rá értelmetlenül a pénzt, annak kétszer ennyiben kell gondolkozni.

Csak úgy kíváncsiságból, te a sajátodért miért adtál mai áron 3-4x annyit, mint a linkelt autók és miért nem egy ilyen romhalmazt vettél? Nagy ugye... Pont a fent felsoroltak miatt.

2020. aug. 22. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
40%
Annyi esze enm votl, hogy több embertől érkezett a komment, én akkor írtam először de én lettem mr amts, bár beszédes hogy miylen emredeken mennek le a csilalgjai vagy mik.
2020. aug. 22. 23:28
 29/29 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mx5-t találsz-e annyiért, de kb a többit tudja, amit írtál.
2020. szept. 10. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!