Viszonylag fiatalos , jól kinéző autókat tudtok mondani?
Lehetőleg kisebb pénzből fent lehessen tartani, és vételára max 600eft legyen. Egy ilyen bütykölős "vagány" verdára gondoltam.
- nem hátrány ha hátsókerekes
- lehet régebbi is, youngtimereket szeretem
-azért valamennyire legyen megbízható
- alkatrészekhez kedvezményesen tudok szerezni, és konyítok a szereléshez is :)
Válaszokat köszi. 19/f
Univerzális ajánlat, 3-as BMW, lehetőleg németbű frissen behozott 316-os, bonusz pont ha Compact...
Tuti vagány leszel a 17-19 közötti korcsoport bizonyos egyedei között, ja és egyedi is. :)
Az E46-tal trollkodnak, vedd figyelembe, romhalmazt kapsz ennyiért.
Hátsó hajtást engedd el ennyi pénzből, mert csak szopóroller lesz.
Golf IV 1.8T viszont kijön a keretből. De azzal is lehet majd foglalkozni kis pénzből
Nekem e46-om van.Öröm olvasni,hogy manapság is mennyien irigyek rá xD
https://www.youtube.com/channel/UC5mqbQ-oro89EM_fXmxRsJQ?vie..
Akik fikázzák azok nem is ültek ilyenben...Ne a lerúgottakat nézzétek,hanem a gyárias állapotúakat h*gy agyúak...600 000-ért szerintem is csak lerúgott autók vannak viszont.Hátsókerekes nem nagyon van a Ladán meg a Bmw-n kívül...Ennyiért ócskavasak vannak csak tök mindegy milyen kocsikat néz az ember.Amúgy meg nem tudom hogy jött ide az e46 már megint...
Bitu,
te tényleg csináltál 11 videót, amiben körbejárod a kocsit perceken keresztül kutyaugyatással a háttérben?
Egyébként az eleje vagy a hátulja volt újrafújva B oszlopig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!