Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Viszonylag fiatalos , jól...

Viszonylag fiatalos , jól kinéző autókat tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Lehetőleg kisebb pénzből fent lehessen tartani, és vételára max 600eft legyen. Egy ilyen bütykölős "vagány" verdára gondoltam.

- nem hátrány ha hátsókerekes

- lehet régebbi is, youngtimereket szeretem

-azért valamennyire legyen megbízható

- alkatrészekhez kedvezményesen tudok szerezni, és konyítok a szereléshez is :)

Válaszokat köszi. 19/f

2020. aug. 21. 00:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%

Univerzális ajánlat, 3-as BMW, lehetőleg németbű frissen behozott 316-os, bonusz pont ha Compact...

Tuti vagány leszel a 17-19 közötti korcsoport bizonyos egyedei között, ja és egyedi is. :)

2020. aug. 21. 00:21
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
Lada.
2020. aug. 21. 06:56
 3/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is BMW E46-ot javaslom. Ha tényleg annyira szereted bütykölni ha baja van akkor pont jó lesz neked, de akkor rendesen szereld ne sufnimegoldásokkal hogy ki is nézzen valahogy a kocsi.
2020. aug. 21. 10:01
 4/29 anonim ***** válasza:
0%

Az E46-tal trollkodnak, vedd figyelembe, romhalmazt kapsz ennyiért.

Hátsó hajtást engedd el ennyi pénzből, mert csak szopóroller lesz.

Golf IV 1.8T viszont kijön a keretből. De azzal is lehet majd foglalkozni kis pénzből

2020. aug. 21. 13:06
 5/29 anonim ***** válasza:
35%

Nekem e46-om van.Öröm olvasni,hogy manapság is mennyien irigyek rá xD

https://www.youtube.com/channel/UC5mqbQ-oro89EM_fXmxRsJQ?vie..

Akik fikázzák azok nem is ültek ilyenben...Ne a lerúgottakat nézzétek,hanem a gyárias állapotúakat h*gy agyúak...600 000-ért szerintem is csak lerúgott autók vannak viszont.Hátsókerekes nem nagyon van a Ladán meg a Bmw-n kívül...Ennyiért ócskavasak vannak csak tök mindegy milyen kocsikat néz az ember.Amúgy meg nem tudom hogy jött ide az e46 már megint...

2020. aug. 21. 15:31
 6/29 anonim ***** válasza:
0%

Bitu,

te tényleg csináltál 11 videót, amiben körbejárod a kocsit perceken keresztül kutyaugyatással a háttérben?

Egyébként az eleje vagy a hátulja volt újrafújva B oszlopig?

2020. aug. 21. 15:38
 7/29 anonim ***** válasza:
#4 Neked volt/van E46-od? Egyáltalán láttál már közelről?
2020. aug. 21. 15:41
 8/29 anonim ***** válasza:
50%
6-os.A legtöbb része eredeti fényezés.Nem újrafényezett kocsi.Pár apró helyen lett csak ködölve.Sokat foglalkozom a kinézetével,szeretem ha csillog mint a Salamon t*ke. :) 10 éve megvan,és ez mindig ilyen tiszta.Sok pénzbe kerül,de nem bánom,én így szeretem.
2020. aug. 21. 15:44
 9/29 anonim ***** válasza:
A videók azért készültek,mert az autó a hobbym.Imádok foglalkozni vele.A polírozás végeredményét mutogatom,mivel kézzel értem el ezt.Nem használtam polírgépet.A kutyákról nem tehetek,nem az enyém ugat.Ez egy város és mindenki kutyát tart kábé...Szerencsére nekem nincs.
2020. aug. 21. 15:48
 10/29 anonim ***** válasza:
38%
#4 A kérdező nem hibátlan kocsit szeretne hanem amit lehet bütykölni amíg jó nem lesz. Arra meg pont jó az E46.
2020. aug. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!