Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Viszonylag fiatalos , jól...

Viszonylag fiatalos , jól kinéző autókat tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Lehetőleg kisebb pénzből fent lehessen tartani, és vételára max 600eft legyen. Egy ilyen bütykölős "vagány" verdára gondoltam.

- nem hátrány ha hátsókerekes

- lehet régebbi is, youngtimereket szeretem

-azért valamennyire legyen megbízható

- alkatrészekhez kedvezményesen tudok szerezni, és konyítok a szereléshez is :)

Válaszokat köszi. 19/f

2020. aug. 21. 00:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

#4: Nem kell, hogy legyen E46-om ahhoz, hogy tudjam, 600.000-ért hulladékot adnak...

#8: És a jobb hátsó ajtó+sárvédő? Review 1 videó 1:16-nál elég szépen elüt amikor úgy törik rajta a fény...

2020. aug. 21. 15:54
 12/29 anonim ***** válasza:
11-es.A jobb hátsó ajtó eredeti fényezésű és a sárvédő is.Megnézném a te 17 éves kocsidat hogy néz ki :D Nem üt el semmiféle szín...De ha esetleg el is ütne,nem érdekelne,mert 17 éves a kocsim! xD Azért köszi h. 0 km-es kocsikhoz akarod hasonlítani... xD Vicces vagy azért.
2020. aug. 21. 16:05
 13/29 anonim ***** válasza:
Jobb első ajtó picit másabb árnyalatú igen.Ezt akartad írni szerintem.Ez 10 éve ilyen már,és csak néha látszik ha olyanok épp a fények...Ez belefér mert 17 éves a kocsi :P Az ajtó amúgy nem volt széttörve,mert már szétszedtem egyszer azt is,mert beázott. :)Valamiért újrafújták,már így vettem.A többi videón meg alig látszik a pici árnyalat eltérés...Ez ilyen trükkös szín.Ez nem hiba számomra...De ha ennyire keresed a hibákat tegyél fel a te kocsidról is videót,megnézném.Ezért tuti nem fújatom újra az ajtót!Már 10 éve tudok róla.
2020. aug. 21. 16:13
 14/29 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy 600 000-ért nem kap a kérdező ilyen kocsit mint az enyém például.A pici árnyalat eltérés a jobb első ajtónál meg nem vesz el az értékéből semmit számomra,mert az autó nem volt 2-ből összerakva meg ilyenek.Amúgy tanároké volt előttem. :) A kérdező kérdésére válaszolva annyit írok még,hogy mindegy milyen autót vesz,az csakis tőle függ melyik autóval szeretne foglalkozni.Én 600 000-nél biztos drágábban néznék autókat,mert nem csak szerelgetni akarnám,hanem használni is...
2020. aug. 21. 16:30
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Nekem aztán mindegy, hogy te szétszedted atomjaira és láttad, hogy felületi sérülés miatt telibefújták az emeleket és ebben biztosra mész, vagy kettőből rakták össze és egy romhalmaz a hibátlan fényezés alatt, vagy éppen egy másik autóról rakták át valamikor a bontott ajtót. Nem lesz tőle se jobb, se rosszabb nekem... Egy alapos vevő viszont rá fogja mondani, hogy sérült volt és hiába magyarázol neki (jártam már hasonóan)

Csak fura, hogy megjelentél itt és promozod a csatornádat az elvileg hibátlan autóddal, közben meg azért van ott ez-az.

Az enyémet meg megnézheted majd az AMTS-en ha minden jól megy és nem 17 éves

2020. aug. 21. 16:41
 16/29 anonim ***** válasza:

15-ös.Aha biztosan...Szerintem neked nincs még autód sem...Ez az AMTS duma nagy volt...Menj és játsz még az Need for Speed Heat-el...Hibátlannak sem mondtam a kocsim,csak a kérdezőnek próbáltam válaszolni.Erre jöttél be te a képbe a troll fejeddel...Most is AMTS-eket írsz de még kocsid sincs az tuti kisfiú.A kérdésre kellene válaszolni...

A kérdező majd megy a 600 000-ért vásárolt autójával AMTS-re...

2020. aug. 21. 16:47
 17/29 anonim ***** válasza:
600 000-ért vannak hírdetve kismotoros öregebb autók a használtautón.Az e46 nem lenne rossz döntés amúgy.De azokkal sokat kell foglalkozni,hogy széppé varázsold őket kedves kérdező.Én merem ajánlani az e46-ot,mert jó kocsik.Ennyi pénzből 316-318-ak már vannak.E39-es,meg e36-os bömbölők is akadnak ennyiért.De én nem merném bevállalni ezeket 19 évesen...
2020. aug. 21. 16:53
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezt benézted :)

Nem kamuztam az autómról semmit, ahogy a tiédet sem fikáztam, csak rákérdeztem, hogy a csodálatos autódon mi van a látható dolgokkal. Úgy tűnik ezzel a lelkedbe gázoltam. Elnézést érte, majd meghívlak egy újabb waxolásra.

De ha a lelkednek jobb, akkor gondold azt, hogy trollkodok.

Ettől függetlenül, amit először írtam áll. 600.000-ért rommápolírozott de belül hulladék E46-ot sem lehet kapni, nem hogy épkézláb darabot. Ilyen ára van ezeknek.

2020. aug. 21. 17:09
 19/29 anonim ***** válasza:

18-as.Az enyémben valós 120 000 km van nagyjából.És nincs rommá polírozva sem,csak vigyázok rá.Inkább mutasd meg a kocsid amit AMTS-re viszel...A belsejéről is van videóm,rá tudsz keresni.Ott sem rom...

600 000-ért már vehet a kérdező autót,ami használható.Az e46 jó választás lenne,mert megbízhatóak,hátsó kerekesek,átlagosak az alkatrész árak.A nyomi dumáidat meg fejezd be.Én legalább fel mertem tenni a kocsim a netre.Te ccsak irod a hazugságaidat név nélkül!

2020. aug. 21. 17:16
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan nem érted.

600.000 Ft-ért olyan E46-ot sem találni ami értelmesen néz ki kívülről, de egy sz/r, nemhogy jót. Értsd már meg, hogy nem tiéd az egyetlen E46:)

Igen, az E46 jó választás lenne, ha futná rá. Vételárra és fenntartásra is. De nem futja a kérdezőnek.

Az én autóm meg fent van a megfelelő helyeken, mint írtam meg is nézheted majd. Nem hiszed el, nem hiszed. Nem különösebben hat meg. Nem neked kell megfeleljen. Elég ha a típushoz értők elismerik.

2020. aug. 21. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!