Milyen motorú autót választanátok? 1.6 benzin, vagy 1.9 diesel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 22:34
1/9 anonim válasza:
Altalaba a diesel kocsik kevesebbet fogyasztanak jobban megeri szerintem.
2/9 anonim válasza:
Hulye keddes. Attol fugg mire hasznalod az autot. Heti 20 km, vagy napi 100?
4/9 Barnabas333 válasza:
Újba már nem kapsz ilyen motorokat. Ha 90%ban városban használod, akkor inkább benzines.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, mire használod. Az 1.6 benzines gondolom még szívó. Városi rohangálásra ezt venném, az 1.9 dízelt meg leginkább autópályás ingázásra. Titok, hogy milyen autóról van szó?
7/9 anonim válasza:
1.6 benya. Egyszerűbb mint a diesel.Én az e46 316i-vel 6.5 literekből eljárok simán.Olyan nagy fogyasztásbeli különbség sincs.
8/9 anonim válasza:
Benzines autó nem egyszer rohadt le alattam, diesel autó/teherautó még soha. A következő autó is diesel lesz. Mostani 2.0-es teljesítményre kicsinek érzem. 3.0-ás van kilátásban.
9/9 Barnabas333 válasza:
8as nem tudom milyen autóid voltak, de 21éve vezetek benzines kocsikat és sosem volt gondom...Az első egy roncs volt, azzal voltak gondok de semmi köze nem volt a motorhoz. Egyébként pl amikor Mazda 323asom volt mindenki a dieseleket szidta belőlük... De igazán az számít, hogy bántak a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!