Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék egy hibridet , de...

Szeretnék egy hibridet , de az élet mindig a dízelt igazolja, vagy csak én vagyok túl vehemens?

Figyelt kérdés

Egy kettes Prius lenne a legjobb barátom 5 litert eszik városba, automata és nincs semmi baja.

Ellemben most van egy tdi Galaxy-m ma is kellett a feltöltőt igénybe vennem mert kimentem egy autó elé, konkrétan kanyarba kitolattam majd mögém ért, szembe meg jött egy busz, ráléptem a gázra egyesbe 4 ezerig kiforgatva szépen megoldotta erőből a problémát a cucc. És senki nem fékezett és még füst sem volt mert ez gyári, meg a kipuf is új.

De mindig adódik velem valami butaság, néha az én hibámból néha pedig nem. Volt egyszer olyan , hogy ment előttem egy Mazda előzte a traktort én is belementem az előzésbe Mazda mögé nem fértem be és nyomnom kellett egy embereset mert szemből jöttek és opszikaaa , lehagytam a Mazdát befértem. Ha a kis Opelal megyek akkor a féket nyomtam volna.

Ilyen szitu bárkivel adódhat, én türelmes vagyok soha nem is kiabálok, ha valami felbax megállok megnézem jött e sms vagy iszok szörpit.

Nem azt mondom, hogy rettenetesen erős autóm van, hanem egy dízel ami alsó fordulaton adja le a nyomatékát.

Mindig belegondolok, hogy egy cvt váltó mit szöszölne.

Amúgy csak 25 éves vagyok és azért lett Galaxy-m mert trélereztem sokat vittem a Nívám terepre vele.

Most már ez nincs mert papíros mókázó autóm.

2020. aug. 15. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

priusz vagy tédéí a jobb-e? ez olyan mintha azt kérdeznék kit fogadnál be a házadba, a sorozatgyilkost, vagy a pedót?

Mindkettővel rossz élni, de akad az az élethelyzet amikor muszáj. :D

2020. aug. 16. 12:52
 12/14 A kérdező kommentje:

1.2 liter? Milyen autó? Már most szeretem :). Zöld rendszámos????

#11 akkor marad bicikli, azzal nincs baj, néha beolajozzuk aztán irány Darány nevű település.

2020. aug. 21. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Outlander phev. De bármelyik plug-in hybrid képes rá.
2020. aug. 21. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Roller
2020. aug. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!