A munkát szabad választani vagy azt a helyet, ahol élni szeretnénk?
Figyelt kérdés
A következő 10 évben szeretnék saját házat venni magamnak, de nem abban a városban vagy közelében, ahol jelenleg dolgozom. Tudom még sok időm van, de elgondolkozom mi lenne a jó döntés. Olyan jó munkám van, hogy esetleg kétszer annyi fizetésért cserélném el, viszont a környék túl unalmas, csendes, és nem érzem úgy, hogy itt szeretném leélni az életemet.
Másrészt ha elköltöznék nem biztos hogy találnék ilyen jó melót. :/
Ti mit tennétek, ha most abban a helyzetben lennétek?
2020. máj. 26. 00:28
1/3 hopeful2 válasza:
Néha bizony muszáj kockáztatni, azért hogy boldogok legyünk. Amikor ilyen döntések elé állok akkor mindig egy idézet bukkan fel a gondolataim között. "minden amire vágysz a félelem másik oldalán van".
2/3 anonim válasza:
Az unalmas és csendes környék azt jelenti, hogy jó környék! Csak szólok.
3/3 anonim válasza:
Én pont most voltam ilyen helyzetben. Érdekelt volna a munka, de olyan városban van, amit ki nem állok és nem akarok ott élni. Elfogadtam, de visszamondtam. Igaz, azóta is ezen rágódok, hogy jól döntöttem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!