A mai új autókban már nincs szivargyújtó és hamutartó?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 05:03
21/28 anonim válasza:
Ha a 2018-as autóm mainak számít, abban alapfelszereltségként van szivargyújtó aljzat. A két első ülés között a kézifék gombja mellett található. (+ 1 USB a kartámasz alatt az AndroidAutonak/CarPlaynek + 2 töltő USB a hátul ülőknek). A hamutartó nem alaptartozék, valami 5-10e Ft-os "extra" lett volna a "dohányzó csomag". Mivel nem dohányzom, ezért megrendeléskor nem kértem.
22/28 anonim válasza:
A Traktoromban John Deere 8370R ILS
A pohártartóba raktam egy fém üdítős dobozt, és az a hamusom.
23/28 anonim válasza:
Érdekes, de a régi (20+ éves) autókban mindig volt, még a legfapadosabb felszereltségűben is. Manapság már minden autóban választható extra vagy egyáltalán nincs.
24/28 anonim válasza:
Sosem dohányoznék kocsiban.
Az én 2017-es Kiámban van elöl egy szivargyújtó (gyújtóbetéttel) + még egy aljzat. A pohártartóban van hamutál betét.
meg a csomagtartóban is van még egy szivargyújtó aljzat.
25/28 anonim válasza:
Én sem dohányzom (főleg nem kocsiban, paraszt szokás, meg szerintem egyébként is), de egyébként meglepően konstatáltam, hogy igen rejtett helyen, de az én 2015-ös gépemben még van szivargyújtó. Tábortűznél egyébként hasznos. :)
26/28 anonim válasza:
Nincs, ahogy az új kommersz filmekben is már soha nem dohányoznak a szereplők pl. Ez tudatos dohányzásellenes dolog, az autógyártók részéről is, és azt hiszem, ez így van jol.
27/28 anonim válasza:
Nekem 16 éves a kocsim, van benne szivargyújtó, meg elöl-hátul hamutartó. Egyedül azt ítélem el, ha valaki gyerek közelében cigizik, szerintem az autóban se proli dolog, német előadóművészek rengeteg interjúját láttam, vannak elég sokan, akik egy 30-40 milliós kocsit vagy egy 5 csillagos szálloda szobáját is telefüstölik. Én nem dohányzok, de ha dohányoznék, akkor rendesen csinálnám, napi 2 doboz, autóban, házban is. Gyerekként is szerettem a kocsmákban a füstszagot, úgyhogy kicsit sajnálom, hogy nem abban az időben éltem, amikor még a kórházakban is, meg bárhol lehetett cigizni.
28/28 anonim válasza:
Attól hogy valakinek van egy valag pénze, meg egy szűk réteg elismeri a munkásságát, még lehet a többség szemében egy beképzelt undorító tapló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!