Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kifüstől a szivargyújtóm?

Kifüstől a szivargyújtóm?

Figyelt kérdés
Előző tulaj szerint hol igen, hol nem működött a szivargyújtó. Tegnap belepróbáltam egy transzmittert és nem is volt jó. Kicseréltem a biztosítékokat ami hozzá tartozik. Ma bedugtam újra de nem kelt életre, azonban elkezdett kicsit füstölni a szivargyújtó vége amit beledugok. Zárlatos lehet vagy mire véljem ezt? Bontott szivargyújtó van benne. (azt is kicseréltem elötte)

2020. márc. 12. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A használt autó ilyen, vagy működik vagy nem!
2020. márc. 12. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

De a szivargyujtótól egyszerűbb szerkezet nem igen van.

Szedd ki és nézd meg hogy mi lehet a baja, lehet csak tele van kosszal és azért füstöl.

2020. márc. 12. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy hete cseréltem ki a konzollal együtt, nem láttam semmi rosszat rajta. Lehet megpróbálom a régivel megint ha megtalálom. Tudom, ilyen ez a használtautó azért írtam le hátha hasznos az információ.
2020. márc. 12. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!